A+ A A-

Политика

Седница Скупштине града Врања 15. по реду заказана је за понедељак са почетком у 9 сати. Дневним редом планирано је да се одборници изјасне о  предлозима  одлука о усвајању Плана детаљне регулације у насељу „Смоница“ у Врањској Бањи,  о изради измена и допуна Плана детаљне регулације привредно радне зоне Бунушевац 2 у Врању и о изради Плана детаљне регулације привредно радне зоне Бунушевац 4 у Врању. Директан пренос седнице Скупштине можете пратити на програму наше куће.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Улазак СПС-а у власти на локалу била је главна тема данашњег отвореног дана за медије врањских социјалиста. Осим тог, а било је и осврта на финансијско стање у граду и проблеме са којима се свака власт сусреће.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски већници усвојили су на данашњој седници низ одлука везаних за  Усвајање плана детаљне регулације у насељу ''Смоница'' у Врањској Бањи, о покретању поступка отуђења грађевинског земљишта из јавне својине град, о амортизацији цена изградње водоводне мреже у селима Бресница и Ранутовац, о додели средстава за финансирање и суфинансирање пројеката из области екологије и заштите животне средине за 2017. годину. Поред осталог усвојен је и предлог програма мера за повећање буџетских прихода .

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У току је 73. седница Градског већа у Врању. На дневном реду су предлози одлука о Нацрту одлуке о усвајању плана детаљнe регулације у насељу ''Смоница'' у Врањској Бањи, о покретању поступка отуђења грађевинског земљишта из јавне својине град, о  амортизацији цена изградње водоводне мреже у селима Бресница и Ранутовац, о додели средстава за финансирање и суфинансирање пројеката из области екологије и заштите животне средине за 2017. годину. Градско веће расправљаће и о предлогу Решења о измени Решења о образовању Комисије за процену штете на грађевинским објектима у приватној својини настале као последица елементарне непогоде и већих несрећа и о Правилнику о допуни Правилника о мерилима и критеријумима за доделу новчаних средстава за помоћ деци и омладини са територије града Врања оболелој од малигнитета и других тешких болести.

 

 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски одбор Српске напредне странке у Врању издао је саопштење за јавност поводом последњих изјава Игора Андонова, које се односе на мере које предузима локална власт у борби  против корупције.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 77 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16267659
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
857
7259
857
15506191
251005
262168
16267659

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.