A+ A A-

Политика

Градски већници усвојили су на данашњој седници низ решења која се односе на област комуналне делатности, екологије и културе, саопштено је на конференцији за новинаре. Усвојене су и неке мере које до сада никада нису примењиване. 


Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

За сутра је заказана 116. седница Градског већа. Чланови Већа разматраће, између осталог, Нацрт Одлуке о изменама Одлуке о утврђивању доприноса за уређивање грађевинског земљишта и закупнине за закуп грађевинског земљишта у jавноj своjини, Стратешки план интерне ревизиjе за период до 2020. године, Нацрт Акционог плана за побољшаљње положаjа Рома и Ромкиња Врања и Врањска Бања до 2021.

Текст jавног конкурса за финансирање и суфинансирање проjеката из области екологиjе и заштиту животне средине за ову годину, Текст jавног огласа ради прикупљања писаних понуда за давање на привремено коришћење jавне површине за постављање привремених обjеката-покретних обjекта и апарата, као и Предлог Решења о образовању Организационог одбора културно-туристичке манифестациjе „Врањско културно лето“.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На 107. Отвореном дану за медије Градског одбора СПС-а покренуте су многе теме, а оно што је највише занимало новинаре тиче се коалиционог споразума са СНС-ом и учешћа социјалиста у градској власти.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски одбор СПС-а одржао је 107. Отворени дан за медије. Убудуће ће бити више оваквих окупљања, с обзиром да су добили званични допис из врха странке да ће комуникација са медијима у будућности морати да иде из званичних кругова.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градоначелник Врања др Слободан Миленковић сазвао jе за сутра 114. седницу Градског већа, на коjоj ће бити разматрано 10 тачака. На дневном реду су информациjе о стању jавног реда и мира, и криминала, као и измене и допуне Програма коришћења средстава за финансирање и унапређење безбедности саобраћаjа.

Већници ће се изjаснити и о извештаjима Комисиjа о анализи достављених извештаjа о утрошеним средствима за суфинансирање проjеката за остваривања jавног интереса из области информисања, односно области културе у 2017. години. На сутрашњоj седници биће разматран текст jавног конкурса за финансирање/суфинансирање проjеката цркава и верских заjедница из буџета града Врања у 2018. години.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 116 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

17784114
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
5735
5483
11218
17037395
70513
290537
17784114

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.