A+ A A-

Политика

Посланици Скупштине Србије данас ће расправљати о изменама и допунама Закона о пољопривреди и руралном развоју, као и Закона о подстицајима у пољопривреди. Циљ предложених измена и допуна је да шири круг произвођачи у наредној години добије већа средства, пре свега у области сточарске производње, али у у другим секторима пољопривреде. Усвајањем измена Закона о пољопривреди и руралном развоју стварају се правни основ за спровођење  ИПАРД  програма из кога ће произвођачи моћи да користе средства. Ипак за спровођење измењеног Закона биће неопходно издвајање средстава и из буџета Србије за кофинансирање пројеката из ИПАРД програма.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На 32-ој седници Градског већа данас ће бити разматране три тачке.  Већници ће се изjаснити о Нацрту Одлуке о такси превозу путника на подручју града, Предлогу Одлуке о додели социjалне помоћи у огревном дрвету и статуту JП ,,Управе Бање". Нацрт Одлуке о буџету за наредну годину, због обавеза градоначелника и већника за финансиjе, биће разматран сутра.


Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Стање у градском одбору социјалиста Врања је редовно, уз  дефинисање концепта даљег политичког деловања и припрему за  изборе на било ком нивоу. Фокус је ипак на локалним изборима који би требало да буду одржани 2020. године. Ово је изјавио председник врањских социјалиста Зоран Антић на конференцији за новинаре. Ипак, Антић је најавио да ће неки од  високих функционера ове партије на републичком и локалном нивоу, морати да сносе последице изјава изнетих у јавност. Дејан Манић, председник  Градског одбора Јединствене Србије, своје пак тврдње, мораће да доказује на суду.


Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Своје тврдње у медијима  које се односе на Зорана Антића, Дејан Манић, председник градског одбора Јединствене Србије  мораће да доказује на суду, рекао је Антић на конференцији за новинаре. Он је позвао и Негована Станковић, члана Извршног одбора Главног одбора социјалиста, да дође и на органима партије разговара о тврдњама које је јавно изнео. Антић је оценио да ће последице неодговорних изјава морати да сноси и потпредседник социјалиста Врања, Небојша  Зупанчић. Реформисање Спорстког Савеза имаће као последицу да у наредној години нико неће моћи да прати токове новца у спорту, речено је на конференцији.


Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На предстојећој седници Градског одбора врањских социјалиста биће дефинисан концепт даљег политичког деловања у условима опозиционог положаја. Седница ће бити одржана у наредних неколико дана, најавио је председник градског одбора социјалиста Зоран Антић на конференцији за новинаре. Ревизија чланства, мањи број чланова Градског одбора и припрема одборника за рад у локалном парламенту, део је даљег политичког деловања, уз пакет мера који је припремљен. Припремамо се за следеће изборе, а фокус је на локалним изборима који би требало да буду одржани 2020. године, истакао је Антић.


Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Коментари

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 526 гостију и један члан

Број посета

11566893
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
5031
21502
83365
10717494
332141
347474
11566893

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.