A+ A A-

Економија

Донето је решење о увођењу стечаја у врањски  „Заваривач“, потврдио је Љубомир Костић, заступник капитала овог предузећа. 

За стечајног повереника овог предузећа изабран је Милош Боровчанин.

Он је дао сагласност да погоне Заваривача под закуп узме београдска фирма Ансал Стеел. Оваква одлука донета је како би се одржавала делатност ове фирме па ће у кратком року бити укључена струја у погонима Заваривача.

Иначе, марта месеца ове године, за 170 радника “Заваривача” држава је исплатила социјални програм.

Објављено у Економија
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

''Чланови Иницијативни одбор бивших запослених у ''Коштани'', разговарали су  јуче у Министарству привреде са државним секретаром Милуном Тривунцен,'' рекао је у изјави за нашу кућу Слађан Ристић, који је на челу одбора.

Тема разговора биле су неисплаћене зараде бившим запосленима у ''Коштани'', њих је око 1680, према решењима Трговинског суда.

О току разговора, иницијативни одбор обавестиће заинтересоване на скупу испред градског здања 26 маја. Ристић истиче да је Иницијативни одбор имао сву неопходну помоћ градоначелника Врања Слободана Миленковића, како би уопште могли да оду у Београд.

Објављено у Економија
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Радници Угоститељског предузећа, окупили су се данас испред  зграде Хотела у намери да скрену пажњу на свој статус и изразе незадовољство  због уступања зграде „Мотела“  Комесеријату за избеглице и миграције. Председник Самосталног синдиката радника овог предузећа, Слободан  Крстић, каже и да су радници у тешком  материјалном положају, не примају плате а обећање о социјалном програму руководство не испуњава.  Зоран Велиновић, помоћник граодоначелника за приведу, и представик Владе за Угоститељско предузеће "Врање", каже да ће социјални програм бити ускоро испаћен.

 

Save

Објављено у Економија
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Увођење реда у постављање монтажних објеката у граду и плаћање закупа за заузеће јавне површине, испоставило се није нимало лак посао. Нешто се покренуло, приходи су се по том основу знатно повећали, а са чиме су се комунални полицајци сусретали на терену у нашој емисији ''Важно је'' говорио је начелник Ивица Ташковић.

Објављено у Економија
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Холдинг компанија ''Јумко'' у Врању уступила је две производне хале површине 8.000 квадрата руској  компанији ''Много Мебели''. Посао ће добити 350 радника, а следеће године  изградњом новог објеката у Слободној зони још 1000.

Објављено у Економија
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Коментари

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 191 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

12072172
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
16988
19694
116593
11130807
482210
355210
12072172

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.