A+ A A-

Економија

Да ли се коначно назире крај приче о Угоститељском предузећу ''Врање'', након застоја од неколико месеци, показаће најновија дешавања. Она се, пре свега односе на смену дугогодишњег директора овог предузећа и довођење новог и на коначно спровођење социјалног програма за свега 57-оро преосталих радника.

Објављено у Економија
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Министарство привреде упутило је јавни позив локалним самоуправама за суфинансирање израде пројектно-техничке документације за пројекте изградње и унапређења индустријских и пословних зона, инкубатора и кластера, обнављање браунфилд локација, као и развијање саобраћајне и комуналне инфраструктуре.

Објављено у Економија
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У понедељак, 30. јануара, званични средњи курс ће износити 123,9551 динар за евро.

НБС је од почетка 2017. године продала на међубанкарском девизном тржишту 225 милиона евра, како би ублажила прекомерне дневне осцилације курса.

Најнижа вредност динара према евру у 2017. години била је 23. јануара, када је курс износио 123,9794 динара за евро, а највиша је забележена првог радног дана у новој години, 4. јануара, када је један евро коштао 123,4512 динара.

Објављено у Економија
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Дуго се чека разрешење лоше ситуације у врањском Заваривачу. То се види из податка да се запосленима дугује 40 зарада. У наредна три месеца требало би да се разреши ситуација и да се зна статус предузећа, које је једино на Балкану са том врстом делатности.

О ситуацији у овом врањском колективу, али и привреди југа Србије, говори у емисији ''Важно је'', која је на програму у четвртак у 20 сати, извршни директор Бранислав Поповић.

Објављено у Економија
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Министарство приврeде упутило је јавни позив локалним самоуправама за пријаву инфраструктурних пројеката који ће се у 2017. финансирати у оквиру Програмa подршке развоју пословне инфраструктуре који се реализује у циљу унапређења привредног амбијента за пословање малих и великих предузећа, привлачења инвестиција и отварања нових радних места.

У оквиру овог програма Министарство привреде ће са 365,8 милиона динара суфинансирати извођење радова на изградњи и обнови саобраћајне, комуналне, електроенергетске, енергетске и остале инфраструктуре и објеката у пословној зони, као и радове који обезбеђују доступност пословне зоне и њено повезивање са окружењем.

Министарство ће подржати пројекте локалних самоуправа у износима до 60 одсто од вредности пројекта, док су градови и општине у обавези да финансирају преосталу вредност пројекта.

извор: Министарство привреде

 

 

Објављено у Економија
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 121 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

13314540
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
1582
14506
41908
12483881
223871
453714
13314540

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.