A+ A A-

Економија

Представници Делегације Европске Уније у Србији данас су са градоначелником др Слободаном Миленковићем посетили Слободну Зону у Бунушевцу. Том приликом најављена је нова донација за израду плана за област „Бунушевац 3“. Након заједничког састанка, свечано су уручени уговори о донацији за 17 предузетника и предузетница, микро и малих предузећа. О значају предузетништва и опредељењу Владе Србије да се активније бави подстицајем предузетништва, али и о успешној сарадњи са ЕУ Прогресом, говорио је и државни секретар Драган Стевановић.


Објављено у Економија
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Представници кинеске компаниjе ,,Бетек Ресирсис" и JП ,,Управе Бање" потписали су Меморандум о разумевању, на основу кога ће уследити тестирање постоjећих бушотина и испитивање геотермалних потенциjала у Врањскоj Бањи. Основни циљ овог документа је изградња геотермалне електране. Како се чуло, испитивање постоjећих бушотина и потенциjала представљен jе Министарству рударства и енергетике, а водиће се рачуна о обостраним интересима. ,,Врањска Бања пружа велике могућности, а присуством jедне овакве компаниjе отвараjу се могућности за интензивниjи развоj туризма и пољопривреде, али и долазак нових инвеститора", нагласио jе градоначелник Врања Миленковић. Церемониjи потписивања присуствовали су народни посланик Славиша Булатовић и руководство Градске општине Врањска Бања.  


Објављено у Економија
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Представници Амбасаде Аустриjе у Србиjи и jедне компаниjе из ове земље коjа има вишедецениjску традициjу пословања, заjедно са саветницима премиjерима Александра Вучића за страна улагања, Марком Пећанцем и Jергом Хескенсом, разговарали су са градоначелником Миленковићем, народним послаником Булатовићем, начелником Пчињског управног округа Пеjковићем и градским већником Костићем. А у Врањској Бањи потписан је Меморандум о разумевању између Јавног предузећа ''Управа Бање'' и кинеске компаније ,,Бетек Ресирсис".


Објављено у Економија
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Након дужег тапкања у месту, предузеће „Расадници“ из Врањске Бање, је продато. Познато је име купца, али је непознато да ли ће Расадници брзо стати на ноге, задржати делатност и какви су планови новог власника.

 

Објављено у Економија
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Нови власник за ''Јумко'', решавање статуса ''Заваривача'',  ситуације у Угоститељском предузећу, помоћ ''Симпу, су приоритети у раду државног секретара Драган Стевановића. При том и помоћ приватним компанијама, које добро раде не сме да изостане, истакао је секретар приликом недавног боравка у Врању.

 

Објављено у Економија
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Коментари

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 388 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

11566695
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
4833
21502
83167
10717494
331943
347474
11566695

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.