Економија

Економија

Свечаности су присуствовали чланови Управног, Извршног и Надзорног одбора, директори фабрика и сектора, чланови руководства синдиката.

Последњи пут измењено петак, 25 новембар 2011 19:19

Привредни суд у Лесковцу донео је решење о банкроту Рудника олова и цинка ,,Грот,, у Кривој Феји због тога што јагодинска фирма ,,Тренд компани,, као власник није испунила  план реорганизације.

Последњи пут измењено четвртак, 24 новембар 2011 14:50

По новом закону банке ће морати да врате камате на ниво у време одобравања кредита. Многе друге провизије и накнаде, за петнаестак дана биће укинуте, а заштита грађана биће већа. До 5. децембра, све уговоре о кредитима, картицама, дозвољеном минусу, штедњи, морају да прилагоде Закону о заштити корисника финансијских услуга.

Ова година ће за град Врање бити у знаку енергетике. Ускоро ће се завршити мини хидроелектрана на брани Првонек, прва на високим бранама у Србији. Са далеководом од Лесковца према Грчкој, трафостаницом у Бунушевцу и мини трафостаницама, биће решени многи проблеми.

Последњи пут измењено среда, 16 новембар 2011 16:51

У Врању је данас одржана  јавна расправа о нацртима одлука којима су прописани градски приходи.  У расправи су учествовали  представници јавног, приватног и цивилног сектора.

Последњи пут измењено среда, 16 новембар 2011 14:33

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Глумица Жетица Дејановић премијером обележава две деценије рада - Радио Телевизија Врање https://t.co/QCSdAbtpwa via @tripplesworld
Рано поврће-папрено - Радио Телевизија Врање https://t.co/Jnko3iEbmD via @tripplesworld
Права мањина унапређују развој друштва - Радио Телевизија Врање https://t.co/1owSCIr1Ts via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter