Хроника

Хроника

Поводом јутрошњег хапшења петорице Албанаца у општини Бујановац, због сумње да су извршили ратни злочин против цивилног становништва, председник општине Шаип Камбери са сарадницима одржао је конференцију за новинаре. Представници Албанаца навели су да је приликом хапшења прекршен Закон о кривичном поступку.

Последњи пут измењено петак, 04 мај 2012 18:49

Због основане сумње да су извршили кривично дело ратни злочин против цивилног становништва жандармерија је на подручју општине Бујановац лишила слободе 5 лица. У овој јутрошњој акцији ухапшено је једно лице због незаконитог поседовања оружја и 2 лица због напада на припаднике полиције. Претреси и хапшења су изведена по захтеву тужиоца за ратне злочине Специјалног суда Министарства правде.

Последњи пут измењено петак, 04 мај 2012 15:12

На старом путу Врање – Врањска Бања, десила се собраћајна незгода у којој на срећу није било жртава.

Против Станише И. рођеног 1951. године из Врања полиција је поднела кривичну пријаву због насиља у породици.

У дому ученика и студената у Врању јуче око 19 сати догодио се инцидент. Студент прве године Високе школе струковних студија М. М. из Трговишта, у видно алкохолисаном стању, малтретирао је двојицу средњошколаца Д. Ц. из Љубате и А. М. из Стајевца. Полиција је након позива васпитача извршила увиђај.

Последњи пут измењено четвртак, 26 април 2012 14:50

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Планови врањског театра за ову годину амбициозни и иновативни - Радио Телевизија Врање https://t.co/oiOp1bqH4B via @tripplesworld
Обавезна наплата боравишне таксе - Радио Телевизија Врање https://t.co/nFarQ5cM7l via @tripplesworld
ГрО СНС: Тек сада нећемо стати и увек ћемо и свуда побеђивати! - Радио Телевизија Врање https://t.co/VcilV8EqWA via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter