Хроника

Хроника

Изгорео у вожњи

децембар 09, 2018

Александар С. (33) из Сувог Дола изгорео је у аутомобилу на ауто-путу Врање - Лесковац. Аутомобил се, како незванично сазнајемо, запалио у току вожње, јер је Александар превозио плинску боцу за грејање. Несрећа се догодила недалеко од Власотиначке петље. 

Александар је у Сувом Долу живео са родитељима и старијим братом и држао занатску радњу за израду керамике.
 
 

Женска особа стара 83 године, настрадала је у саобраћајној несрећи која се догодила на аутопуту у селу Суви Дол код Врања када је на њу налетео аутомобил из правца Владичиног Хана ка Врању. Возач који је покосио старицу побегао је са лица места и још није пронађен а у Полицијској управи у Врању кажу да раде на расветљавању овог догађаја. Несрећа се догодила у четвртак увече. Увиђај су извршили заменик тужиоца основног јавног тужилаштва у Врању и службеници врањске Полицијске управе. За последња четири дана, ово је други случај обарања пешака са смртним исходом.

Последњи пут измењено петак, 07 децембар 2018 13:07

У нади да ће више да зараде многи се одлуче да запослење потраже у иностранству. Та потрага за послом некада заврши преваром, па се изгуби и капитал који је требало увећати.  Такве среће су били су неки наши суграђани али било је преварених у Бујановцу и Владичином Хану.

Последњи пут измењено четвртак, 06 децембар 2018 16:40

Седамнаестогодишњи младић из Ристовца код Врања настрадао је у саобраћајној несрећи када је на њега налетео аутомобил којим је управљао Ивица Ц. (41 годину) из села Буштрање.

Несрећа се догодила на путном правцу Ристовац – Миланово у понедељак нешто после 19 часова. Полиција је привела Ивицу Ц.

Врховни Kасациони суд у Београду одбио је жалбу народног посланика и потпредседника СПС-а Новице Тончева чиме му је потврђена казна за насилничко понашање на три месеца затвора условно на годину дана. Тончев се жалио Врховном суду на пресуде Основног суда у Сурдулици, судске јединице у Владичином Хану и Вишег суда у Врању којима је окривљен за кривично дело насилничко понашање и осуђен на три месеца затвора условно на годину дана због туче и сукоба током предизборне кампање 2014. године у Јелашници. Пријаву против Тончева поднео је Слађан Стојковић, активиста Српске напредне странке.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Локални путни правци проходни према Барелићу, Пољаници и Кривој Феји - Радио Телевизија Врање https://t.co/6rZOkLVJgP via @tripplesworld
Криза власти у Прешеву - Радио Телевизија Врање https://t.co/e1sqDidU0x via @tripplesworld
У току конкурс за проjекте из области културе - Радио Телевизија Врање https://t.co/wfpGhga3HN via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter