Хроника

Хроника

Полиција у Прешеву ухапсила је Р.К. (1955) из околине Прешева, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насиље у породици. Он се терети да је 7. августа у породичној кући најпре вређао укућане, након чега је поломио два прозора. По налогу заменика тужиоца Основног јавног тужилаштва у Врању осумњиченом је одређено задржавању до 48 сати и уз кривичну пријаву биће приведен тужилаштву.

И након пет дана од обијања просторија Факултета за пословну екологију и предузетништво у Врању, још увек нема резултата истраге. Из ове високообразовне установе апелују на надлежне органе да убрзају процес како би се сазнало ко стоји иза овог недела и ко је одговоран за крађу лаптопа са пратећом документацијом студената, штампача, продужног кабла и због чега су испретурани регистратори и обијене фиоке.

Последњи пут измењено петак, 03 август 2018 13:37

Ноћас је у кругу механизације врањског Водовода запаљена машина Предузећа „Саба Белча“ из Прешева. То је за непуних годину дана, како тврди власник, пета паљевина механизације те грађевинске фирме. Истрага о околностима и узроцима пожара на финишеру је у току.

Ноћас је у кругу механизације врањског Водовода код железничке станице запаљен финишер предузећа „Саба Белча“ из Прешева. Према изјави власника фирме Етема Етемија штета је око 100.000 евра. Ова машина данас је требало да крене са асфалтирањем дела Радничке улице од петље према железничкој станици. То је за непуних годину дана, како тврди Етеми, пета паљевина механизације те грађевинске фирме. У Јавном предузећу Водовод нису коментарисали догађај. Истрага о околностима и узроцима пожара на финишеру је у току.

Последњи пут измењено среда, 01 август 2018 11:37

У згради Комитета у улици 29. новембар, обијене су просторије Високе школе за пословну економију и предузетништво. Из просторија је однета вредна документација и опрема. Провала је полицији  пријављена  јутрос око осам сати. Извршен је увиђај, а за починиоцима се интензивно трага. 

Последњи пут измењено понедељак, 30 јул 2018 15:16

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Локални путни правци проходни према Барелићу, Пољаници и Кривој Феји - Радио Телевизија Врање https://t.co/6rZOkLVJgP via @tripplesworld
Криза власти у Прешеву - Радио Телевизија Врање https://t.co/e1sqDidU0x via @tripplesworld
У току конкурс за проjекте из области културе - Радио Телевизија Врање https://t.co/wfpGhga3HN via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter