Хроника

Хроника

Таксиста И.М. признао је да је почионио кривично дело тешко убиство  25. новембра 2017. када је пуцао у В.С. (1966) из Врања,  на  Пржару.  У саопштењу Вишег јавног тужилаштва у Врању наводи се да је окривљеном И.М.  због кривичног дела тешко убиство и недозвољена производња, држање, ношења и промет оружа  и експолозивних материја, изречена јединствена казна затовора у трајању од 13 година и 6 месеци, у коју ће се урачунати и време проведено у притвору. Споразум који је потписао И.М. доставља се Вишем суду у Врању на одлучивање и очекује се  заказивање рочиста за усвајање споразума, наводи се између осталог у саопштењу Вишег јавног тужилаштва.

Последњи пут измењено понедељак, 23 јул 2018 11:07

Мушкарац С.С. стар 42 године, утопио се у Власинском језеру.

Јуче, касно поподне, С.С. из села Власина Округлица, у општини Сурдулица, испао је из чамца у непосредној близини обале и утопио се, потврђено нам је из Полицијске Управе Врање. Утапање се догодило на делу језера званом Братанов Дел, на Власини Рид.

Дете рођено 2007. године из Бујановца, тешко је повређено у саобраћајној несрећи која се догодила јуче у улици Карађорђа Петровића у том месту. Возилом којим је управљао возач рођен 1986. године, оборило је дете на коловозу. Прва помоћ детету је указана у бујановачком Дому здравља, одакле је пребачено у Клинички центар Ниш.

Последњи пут измењено четвртак, 19 јул 2018 13:51

10 саобраћајних незгода у којима су четири лица задобрила тешке а седам лаке телесне повреде, биланс је предходног викенда, саопшава Полицијска управа у Врању. Регистровани су и прекршај у области Закона о јавном реду и миру, па је полиција реаговала у случају туча и групних туча.

Последњи пут измењено понедељак, 16 јул 2018 12:30

На мети врањских лопова већ четврти пут су били киосци Удружења особа оболелих од параплегије. Пре неколико дана лопов је ипак ухваћен на делу.

 

Последњи пут измењено петак, 13 јул 2018 13:13

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Локални путни правци проходни према Барелићу, Пољаници и Кривој Феји - Радио Телевизија Врање https://t.co/6rZOkLVJgP via @tripplesworld
Криза власти у Прешеву - Радио Телевизија Врање https://t.co/e1sqDidU0x via @tripplesworld
У току конкурс за проjекте из области културе - Радио Телевизија Врање https://t.co/wfpGhga3HN via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter