A+ A A-

Здравље

Министарство здравља Владе Републике Србије саопштило је да су тимови састављени од најеминентнијих професора и лекара, које је именовало Министарство, у протеклих седам дана контролисали рад болница у Србији. У саопштењу се наводи да су тимови данас поднели министру здравља Златибору Лончару прве извештаје када је реч о вођењу документације, хигијени, односу према пацијентима, стручном раду и опремљености установа.

Објављено у Здравље
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Бура око ненаменског трошења средстава у Здравственом центру у протеклом периоду се не стишава. Све је поново актуелизовано оптужбама  на рачун менаџмента ове установе Савета за здравство Градског одбора Српске напредне странке који углавном чине лекари запослени у Здравственом центру. Уследило је и саопштење Здравственог центра у коме се каже да се ради о тежњи напредњака да се смени тренутно руководство, а потом и реаговање Републичког фонда за здравстено осигурање који демантује поједине наводе Здравственог центра и даје додатна објашњења. На адресу Радио телевизије Врање данас је стигло још једно саопштење Здравственог центра .

Објављено у Здравље
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Пољопривредно- ветеринарска школа  „Стеван Синђелић“ у Врању била је домаћин  овогодишњег обележавања Светског дана хране. Под слоганом  „Климатске промене утичу на производњу хране“  приређен је Сајам хране и одржан низ предавања  о утицају правилне исхране  на здравље људи. У овогодишњем обележавању Светског дана хране учествовали су  и  Предшколска установа са изложбом цртежа,  као и Црвени Крст  и непосредни произвођачи органске хране. Традиционални партнери су Центар за превенцију врањског Дома здравља и Завод за јавно здравље.


Објављено у Здравље
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Поводом Светског дана хране средња пољопривредно-ветеринарска школа припрема Базар здраве хране из сопствене производње. Место одржавања базара је у амфитеатру ове школе. У циљу информисања и формирања исправних ставова у исхрани биће одржана трибина на тему ,,Правилном исхраном до здравља“. Завод за jавно здравље поставиће изложбу цртежа пристиглих на конкурс ,,Здравље на уста улази“, док ће представници Центра за превенциjу вршити мерење крвног притиска и нивоа шећера у крви.

 

Објављено у Здравље
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У  посети Врању и нашем Здравственом центру био је данас и министар здравља Златибор Лончар са сарадницима. Он је разговарао са менаџментом Здравственог центра о приоритетима у њиховом раду.

Објављено у Здравље
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Коментари

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 425 гостију и један члан

Број посета

11566746
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
4884
21502
83218
10717494
331994
347474
11566746

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.