Култура

Култура

Пиротско народно позориште представило се у Врању комадом “Мали Геза”. Ова друштвено ангажована драма играна је у оквиру “Бориних позоришних дана”.

Библиографија “Његош и позориште” представљена је у Дому војске у оквиру “Бориних позоришних дана”. Вишедеценијско истраживање библиографа Добрила Аранитовића преточено је у књигу, поводом 200 година од Његошевог рођења.

Треће вечери “Бориних позоришних дана” на сцени у Дому војске на репертоару је била представа врањског позоришта “Случајна смрт једног притвореника”. Игра врањског ансамбла била је сјајан доказ да глумци могу квалитетно да раде и у лошим условима.

Последњи пут измењено четвртак, 24 октобар 2013 13:16

Историјска и политичка студија професора Велимира Булатовића ''Хитлеров рат будућности'' представљена је врањској читалачкој публици. Галерија музеја била је премала за заинтересоване који су се активно укључивали у дискусију о рату, слободи и историји.

Последњи пут измењено среда, 23 октобар 2013 12:58

Друге вечери “Бориних позоришних дана” одиграна је представа “Чаробњак”. У сали Дома војске своје глумачко умеће представили су чланови театра из Сомбора.

Последњи пут измењено среда, 23 октобар 2013 12:49

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Отежано изношење смећа у зимским условима - Радио Телевизија Врање https://t.co/qVBpZMrxDR via @tripplesworld
"Досије новинар" - нова књига новинара Војкана Ристића - Радио Телевизија Врање https://t.co/nFYDNWCTNB via @tripplesworld
У сусрет Европској недељи превенције рака грлића материце - Радио Телевизија Врање https://t.co/7cZTbL7dXZ via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter