Култура

Култура

У оквиру манифестације „Дани Врања, четвртог дана, приказан је филм младих волонтера. Програм је настављен на Тргу Станише Стошића где је одржана представа, а након тога је уследио концерт групе „Гарави Сокак“.

Последњи пут измењено среда, 05 септембар 2012 12:22

Трећи дан манифестације Дани Врања остаће упамћен по наступу наших најмлађих суграђана. Малишани предшколске установе „Наше дете“ као и хор Музичке школе „Стеван Мокрањац“очарали су многобројне посетиоце и дали овој манифестацији посебну драж.


Последњи пут измењено среда, 05 септембар 2012 12:18

У оквиру ''Дана Врања'' представљен је и први роман Беке Митић Ристић, ''Додир љубави''. Та љубавно-родољубива прича почела је да настаје пре 7 или 8 година када је ауторка први пут крочила на тло Крфа.

Последњи пут измењено понедељак, 03 септембар 2012 10:59

Уочи манифестације “Дани Врања” која ће бити одржана од 1. до 7. септембра, у пешачкој зони у центру града у оквиру Салона књига представља се пет издавача из Србије. Реч је о предпрограму који, као и до сада организује Народни универзитет у Врању.

 

Последњи пут измењено среда, 29 август 2012 16:22

Кампању Српске православне цркве “Ми смо њихови потомци” промовисао је признати глумац Тихомир Арсић на манифестацији “Дани каранфила”  у Врањској Бањи. То је била и прилика да упути апел српској културној јавности да се укључи у обнову позоришта “Бора Станковић” у Врању.

 

Последњи пут измењено понедељак, 27 август 2012 16:02

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Планови врањског театра за ову годину амбициозни и иновативни - Радио Телевизија Врање https://t.co/oiOp1bqH4B via @tripplesworld
Обавезна наплата боравишне таксе - Радио Телевизија Врање https://t.co/nFarQ5cM7l via @tripplesworld
ГрО СНС: Тек сада нећемо стати и увек ћемо и свуда побеђивати! - Радио Телевизија Врање https://t.co/VcilV8EqWA via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter