Култура

Култура

У ери масмедија чини се да смо се удаљили од књиге, наслова без којих некада нисмо  могли да заспимо, проведемо поподне и вече или одмор. Врело лето 2012-е у Врању на срећу нас демантује. Врањанци читају или се припремају да купе или позајме књиге које ће читати до краја летње сезоне.

Последњи пут измењено петак, 13 јул 2012 13:13

''Присрцнице и апологије'' назив је књиге Бранислава Бате Милошевића, која ће бити промовисана вечерас у 20 сати у ''Кући писаца'' у Врању.

Прва представа након завршетка сезоне са поруком да „град Врање не може да живи без позоришта“, одржана је синоћ у градском парку. Уз подршку публике, глумци су показали да дух позоришта неће бити избрисан без обзира на немиле догађаје који су задесиле наш „споменик културе“.

Последњи пут измењено среда, 11 јул 2012 14:29

„Тајна крошње“, назив је треће самосталне изложбе наше суграђанке Слађане Недељковић, која је отворена у Галерији Народног музеја у Врању.

Последњи пут измењено уторак, 10 јул 2012 12:52

Први пут након што је у пожару изгорела зграда Позоришта „Бора Станковић“, глумци ће извести прву представу  и то на отвореном, у градском парку.

Последњи пут измењено уторак, 10 јул 2012 12:41

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Игор Младеновић у Управном одбору Асоцијације спорт за све Србије - Радио Телевизија Врање https://t.co/NFBap0AkXg via @tripplesworld
Почело разматрање извештаја о раду за прошлу годину - Радио Телевизија Врање https://t.co/fBFb8OOpck via @tripplesworld
Саобраћајка код Моштанице - Радио Телевизија Врање https://t.co/PHOOggpNOC via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter