Култура

Култура

Књига песама „Вукови у нама“ младог врањског песника Мирослава Манасијевића,  вечерас ће бити  промовисана у библиотеци „Бора Станковић“. Ово је прва књига  талентованог поете о којој ће говорити песник и књижевни критичар Душко Новаковић, као и песник Благоје Савић. Књижевно вече заказано је за 19 сати.

 

 

У уторак, 18. децембра, популарни певач Аца Лукас одржаће бесплатни концерт у Спортској хали у Врању. Концерт почиње у 21 сат и поклон је Града свим Врањанцима, а организатори овог догађаја су Град Врање и Туристичка организација.

 

Последњи пут измењено уторак, 11 децембар 2018 14:40

Пред културном јавношћу у Врању и у Србији појавила се најновија књига новинара „Данаса“ са југа Србије Војкана Ристића (52) под насловом „Досије новинар“ коју је издало Удружење књижевника Врања (УKВ).

У  Врању је одржан 7. "Фантомфест" у организацији Међуопштинске организације глувих и наглувих. Овај фестивал,који је постао традиција има хуману мисију, да брише разлике између особа оштећеног слуха и оних који чују, рекао је на отварању председник Скупштине града Дејан Тричковић.

Последњи пут измењено понедељак, 10 децембар 2018 14:41

Четврта самостална изложба наше суграђанке Слађане Недељковић, сликарке и песникиње, отворена је у Галерији Народног музеја у Врању, под називом,"Широм отвореног срца".

Последњи пут измењено понедељак, 10 децембар 2018 13:55

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Година бања - Радио Телевизија Врање https://t.co/XfvQkbSSo8 via @tripplesworld
Пазите се леда и снега са кровова - Радио Телевизија Врање https://t.co/HFXDXgoM8p via @tripplesworld
Ова година у знаку улице Боре Станковића и шеталишта у Бањи - Радио Телевизија Врање https://t.co/OBcrBegRuV via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter