A+ A A-

Образовање

Петоро награђених на конкурсу у оквиру пројекта ''Да ли разумеш медије'' сада је на заједничком задатку, да осмисле и продуцирају медијски садржај којим ће се такмичити са осталих пет градова који учествују у овом пројекту.

Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Радови на реконструкцији Основних школа ''Вук Караџић'' и ''Светозар Марковић'' у Врању увелико трају. За  потпуну реконструкцију ове две школе  Влада Републике Србије издвојила је 110 милиона динара. Школа ''Вук Караџић'' је добила 54 милиона а ''Светозар Марковић'' око 56 милиона динара. За комплетну реконструкцију школа предрачуном је предвиђено по 48 милиона динара. Преостали износ од шест, седам милиона динара биће искоришћен за непланиране радове Током реновирања школа  настава се одвија несметано, нема измештања што је олакшавајућа околност за ђаке.


Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Како доћи до посла? Да ли мањка знање или радна места? Да ли се образујемо у складу са потребама тржишта? Све су то питања која муче младе и незапослене. И ако стално присутни на интернету, изстраживања су показала да млади на југу Србије имају мало знања о томе како искористити интернет за покретање сопственог бизниса. Као одговор на питање , Рилоуд“ из Врања са Министарством туризма, трговине и телекомуникација организована је трибина под називом „Знањем за будућност“.

Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У петак 17. фебруара 2017. године у Галерији Народног музеја у Врању, са почетком ТАЧНО У ПОДНЕ, биће одржана ТРИБИНА под називом “Знање за будућност”. Еминентни гости ће говорити о могућностима за запошљавање у ИТ сектору, ИТ предузетништву, пословању путем интернета и другим актуелним темама. Улаз на трибину је БЕСПЛАТАН, уз обавезно пријављивање на www.reload.rs/projekti.php.

На трибини говоре:

1. Драган Варагић, блогер, онлајн стратег, професионални предавач, бави се саветодавним услугама из области пословне примене интернета
2. Иван Билди, предузетник, интернет маркетинг агенција “Маркетинг онлине”
3. Живојин Жика Петровић, директор и главни и одговорни уредник непрофитног и културно - образовног ТВ канала “Српска научна телевизија”
4. Мирољуб Миша Стојановић, начелник одељења за развој рачунарско-информатичког система, Народна библиотека Србије

Организатор трибине је Организација Релоад из Врања уз подршку Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На нови нацрт Закона о основама система образовања примедбе просветних синдиката нису изостале. Прва се односи на чињеницу да нису били укључени у израду нацрта, а потом су се низале нове, везане за школске одборе, избор директора, технолошке вишкове, неиспуњена обећања. Да ли ће бити штрајка пре него овај кровни закон дође на јавну расправу, завсиће од састанака који ће бити организовани током ове недеље.

Save

Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Курсна листа

Коментари

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 149 гостију

Број посета

10879216
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
4147
19941
24088
10070098
338068
422091
10879216

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.