A+ A A-

Образовање

Педагошки факултет богатији је за скоро 30 рачунара, неколико паметних табли, неколико пројектора и одговарајућих лиценци за софтвере који су потребни за несметано одвијање програмских активности на смеру интегрисане студије мастер професор технике и информатике.

Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Град Врање уплатио је по 20 хиљада динара студентима са просеком оцена изнад 9,25. Овим износом је награђено 29 најбољих високошколаца и за те намене из буџета опредељено је 580 хиљада динара. „На овај начин локална самоуправа показује да брине о најбољим студентима и са овом праксом ће се наставити у наредном периоду“ каже градоначелник Слободан Миленковић.

Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Иако вршњачко насиље у нашем законодавству није прописано као посебно кривично дело, већ се тумачи као негативна друштвена појава, то уопште не значи да га нема. Како другачије назвати туче дванаестогодишњака или дванаестогодишњакиња, које доводе до повреда. На ову појаву или насиље ни наша средина није имуна.

Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Jефимиjа Наjдић, ученица 3. године Гимназиjе "Бора Станковић" у Врању добитница jе стипендиjе за изузетно надарене ученике за школску 2017/18. годину. Она jе jедина ученица из Врања међу 247 осталих добитника стипендиjе за средње школе у Србиjи. Право на стипендиjу, Jефимиjа jе стекла на основу освоjеног места на републичком такмичењу и након успешно положеног стандардизованог теста опште информисаности и теста интелигенциjе, спроведених на Машинском факултету у Нишу. Уручењу уговора, поред добитника стипендиjа и родитеља ученика и студената, министар просвете, присуствовао је и председник Србиjе, Александар Вучић, коjи jе истакао да ће Србиjа, улагањем у талентоване младе људе, имати бољу будућност.

Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

За ученике основних и средњих школа данас је почео други део зимског распуста, а у школске клупе вратиће се 12. фебруара. Школским календаром је планирано да ученици имају зимски распуст из два дела, први део је био током новогодишњих и божићних празника од 3. до 8. јануара, док други део зимског распуста почиње данас и завршава се 11. фебруара. Ученици ће по повратку у школу имати само три радна дана, да би због обележавања Сретења –Дана државности 15. и 16. фебруара имали кратак предах који ће, када се споји са викендом, трајати четири дана.

Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 131 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16700149
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
5884
9379
24186
15913893
158944
244547
16700149

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.