Образовање

Образовање

За ученике основних и средњих школа у Србији данас је почео зимски распуст и трајаће до 16. јануара. У Пчињском округу распустило се 32 хиљаде 297 ђака а на подручју града Врања 11 хиљада 493 ученика.

Последњи пут измењено петак, 30 децембар 2011 13:02

Реконструкције објекта и повратак гимназијалаца у клупе највеће је обележавање јубилеја 130 година постојања Гимназије Бора Станковић, заључено је на састанку секретаријата одбора за реконструкију, као и  одбора обележавања јубилеја 130 година постојања гимназије.

Последњи пут измењено уторак, 27 децембар 2011 16:54

О сарадњи градоначелник Врања Мирољуб Стојчић и декан  Економског факултета из Суботице професор доктор Ненад Вуњак потписали су уговор о пословној сарадњи.

У средишту пажње Срба који живе у мултиетничким срединама, али и Албанаца са подручја Прешева и Бујановца и данас је вест о постигнутом договору о узајамном признавању универзитетских диплома Београда и Приштине, постигнутом јуче у Бриселу.

Последњи пут измењено среда, 23 новембар 2011 14:47

Академци у Србији обележавају Међународни Дан студената 17. новембар указивањем на лош положај дипломираних студената након четворогодишњег школовања.

 

Последњи пут измењено четвртак, 17 новембар 2011 14:01

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Локални путни правци проходни према Барелићу, Пољаници и Кривој Феји - Радио Телевизија Врање https://t.co/6rZOkLVJgP via @tripplesworld
Криза власти у Прешеву - Радио Телевизија Врање https://t.co/e1sqDidU0x via @tripplesworld
У току конкурс за проjекте из области културе - Радио Телевизија Врање https://t.co/wfpGhga3HN via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter