Образовање

Образовање

За ученике основних и средњих школа у Србији, данас је последњи радни дан, пред почетак пролећног распуста.

Последњи пут измењено петак, 06 април 2012 14:39

Академци Учитељског факутлета у Врању поводом четвртог априла, дана студената, учествовали су у кампањи „ДЕСЕТКА ЗА СРБИЈУ“, коју су покренули студентски парламенти, широм Републике.

Последњи пут измењено среда, 04 април 2012 14:52

Јавна расправа Нацрта стратегије развоја у образовању коју је стручни тим Републичког министарства просвете и науке на челу са државним секретаром професором доктором Радивојем Митровићем припремао протекле три године, презентована је данас у Високој школи примењених струковних студија у Врању. На стручном скупу се чуло да није случајно што је први град домаћин презентације Стратегије Врање, имајући у виду изузетне резултате које је Висока школа примењених струковних студија постигла у протеклих 10 транзиционих година.

Последњи пут измењено уторак, 03 април 2012 15:26

У свим основним школама у Србији данас почиње упис ђака првака и  трајаће до 31. маја. За родитеље који из оправданих разлога не упишу дете на време, важи рок који се поклапа са првим школским даном, односно до 1. септембра.

Последњи пут измењено понедељак, 02 април 2012 12:34

Припремни предшколски програм у Врању похађа 781-једно дете. У поређењу са претходном годином евидентиран је пад од 112 шестогодишњака.

Последњи пут измењено уторак, 27 март 2012 14:36

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Само лети, петком и суботом музика до један иза поноћи - Радио Телевизија Врање https://t.co/GosqNsI9Dk via @tripplesworld
Књижевна радионица за средњошколце - Радио Телевизија Врање https://t.co/7YwZ7I3rdh via @tripplesworld
Песник Горан Тадић приредио хуманитарно и вече љубавне поезије у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/iagG6fw7jc via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter