Пољопривреда

Пољопривреда

У овонедељној емисији “О селу за село” говори магистар Небојша Младеновић о ђубрењу воћњака азотним минералним ђубривима.

У овонедељној емисији “О селу за село” посетили смо газдинство Новице Ђорђевића у селу Ратаје који се бави товом јунади.

Пољопривредни произвођачи и узгаjивачи стоке са териториjе града Врања, њих 25-оро, боравиће у дводневноj посети Солуну.

Последњи пут измењено четвртак, 07 фебруар 2013 12:02

О селу за село

фебруар 04, 2013

"О селу за село" је емисија која прати актуелна дешавања у области пољопривреде. У емисији гостују стручњаци из Пољопривредне стручне службе као и сами пољопривредници. Најновија емисија доноси неколико занимљивих прилога.

Генетски модификована храна неће се наћи на тржишту Србије и неће бити узгајања такве хране из семена, бар још неко време. Разлог је изостанак финансијске помоћи Европске инвестиционе банке највећем светском произвођачу генетски модификоване хране, америчкој Компанији “Монсанто”. Међу стручњацима постоје спорења о последицама по здравље људи од употребе такве хране. Оно што је сигурно - јефтина је, јер су приноси значајно већи и доносе велики профит.

Последњи пут измењено понедељак, 04 фебруар 2013 16:02

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Одлагање трудноће један од феномена 21. века - Радио Телевизија Врање https://t.co/i1J8C3y0Y4 via @tripplesworld
Ухапшено лице са потернице - Радио Телевизија Врање https://t.co/YW3wzrGJeq via @tripplesworld
Састанак Парламента привредника у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/6e8g5vVd2p via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter