Спорт

Спорт

Град Врање и Спортски савез Града Врања организују Избор најбољих у врањском спорту за 2018. годину. Спортисти Врања, спортски радници, стручњаци и спортски сарадници као и професори физичке културе и љубитељи спорта у Врању имаће прилику да по 56. пут бирају најбоље, како у такмичарском тако и у школском спорту града Врања и масовној физичкој култури. Конкурс за Избор најбољих у врањском спорту за 2018. годину биће отворен до 15.01.2019. године, до када би требало да клубови, друштва, савези и спортске организације као и основне и средње школе из Врања, доставе своје предлоге у писаној форми, благовремено са образложењем о постигнутим спортским резултатима у 2018. години, кратком биографијом предложених кандидата и заслугама истакнутог спортисте за њихова дела у врањском спорту.Последњи пут измењено недеља, 30 децембар 2018 17:44

Доделом пехара најуспешнијима, у организацији Већа Савеза Самосталних синдиката Врања и Пчињског округа, завршене су овогодишње радничко спортске игре.

Последњи пут измењено недеља, 30 децембар 2018 17:44

Свој пут бициклом кроз свет и живот обједињен у трибини под називом ''Закотрљај ме око света'' у Врању је представила Снежана Радојичић. Ова храбра дама је по занимању професор књижевности, писац је и номад на бициклу, а на овом двоточкашу путује око света од 2011. године. Трибину су организовали град Врање и Спортски савез града Врања.

Последњи пут измењено недеља, 30 децембар 2018 17:44

Поводом Међународног дана људских права организовани су спортски сусрети ученика из неколико врањских школа. Организатори ових спортских сусрета кажу да на овоме неће стати, већ да ће и убудуће бити организоване акције и активности са циљем да се дискриминација у школама сведе на минимум и да степен толеранције и међусобног уважавања буде на вишем нивоу.

Последњи пут измењено недеља, 30 децембар 2018 17:44

Кик бокс је стекао признање олимпијског спорта и тиме постао део породице олимпијских спортова. Ово је одлучено на седници Извршног одбора Међународног олимпијског комитета која је одржана у Токију. У наредне три године WAKO федерација и кик бокс имају задатак да активности ускладе са начином и вредностима Олимпијског покрета.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Глумица Жетица Дејановић премијером обележава две деценије рада - Радио Телевизија Врање https://t.co/QCSdAbtpwa via @tripplesworld
Рано поврће-папрено - Радио Телевизија Врање https://t.co/Jnko3iEbmD via @tripplesworld
Права мањина унапређују развој друштва - Радио Телевизија Врање https://t.co/1owSCIr1Ts via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter