Спорт

Спорт

За 12. новембар заказана је ванредна изборна Скупштина Спортског савеза града Врања, а у предлогу дневног реда је избор председника, генералног секретара, Управног и Надзорног одбора и потпредседника Спортског савеза. Седница ће бити одржана у Великој сали Скупштине града са почетком у 14 сати.

Врањски маратонци су поводом Дана устанка у Македонији учествовали на трци у Куманову и освојили једно победничко постоље. Александра Кржалић је у женској конкуренцији освојила друго место на трци од 10 километара. Поред ње наступило је још седам чланова клуба, такође на 10 километара. Иван Станковић је на циљ стигао четврти, а Саша Ћуковић шести, тако да су и они забележили високе пласмане. За викенд су маратонци наступили на трци у Солуну и Загребу.

 

Врање је по први пут домаћин турнира у шаху лиге Централне Србије групе југ. Прво такмичење овог типа у Пчињском округу организовано је у сарадњи са шаховским клубом „Југ“ из Бујановца.  Овај завршни део такмичења трајаће до недеље. Такмичиће се 12 екипа и у свакој од њих је 8 играча. Само првопласирана екипа стиче право учешћа у првој лиги Централне Србије групе југ.

Последњи пут измењено петак, 12 октобар 2018 15:02

Четрнаесторо репрезентативаца, каратиста карате клуба Феникс, категорије од жутог до црног појаса кренули су данас пут Молдавије, где ће учествовати на Светском шотокан првенству. Првенство ће се одржати од 12. до 14. октобра у Кишињеву. Репрезентативци су се вредно спремали за ово такмичење и очекују да се из Молдавије врате са медаљама. Подсетићемо, и четири такмичара из карате клуба Врање такође учествују на овом Светском првенству.

Клуб малог фудбала ''Врање'' изгубио је у гостима од Новог Пазара резултатом 6:5. Сем почетног вођства током целе утакмице домаћин је водио, а врањски клуб стизао резултат.

Без три играча у ротацији екипа није могла да да свој максимум, кажу у клубу.

Следећи меч КМФ ''Врање'' игра у недељу у 19 сати у Спортској хали у Врању против екипе "Српске".

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Глумица Жетица Дејановић премијером обележава две деценије рада - Радио Телевизија Врање https://t.co/QCSdAbtpwa via @tripplesworld
Рано поврће-папрено - Радио Телевизија Врање https://t.co/Jnko3iEbmD via @tripplesworld
Права мањина унапређују развој друштва - Радио Телевизија Врање https://t.co/1owSCIr1Ts via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter