Спорт

Спорт

На Међународном такмичењу ''Топлица Опен 2018'' у Прокупљу, где је учествовало 9 клуба са преко 250 такмичара из земље и иностранства карате клуб ''Врање'' освојио је једно прво, два друга и три трећа места у катама и једно друго место у борбама. Задовољни су постигнутим резултатима, а припремају се за Светско првенство које ће бити 10. октобра у Молдавији. Град Врање представљаће четворо такмичара из карате клуба ''Врање'' и интернационални судија Ратко Крстић.

Ускоро ће почети надметања у оквиру школског спорта, а на организацији такмичења и припреми деце радило се интензивно, посебно са почетком нове школске године.

Последњи пут измењено уторак, 02 октобар 2018 13:28

Поводом Међународног дана риболоваца одржано је такмичење у спортском риболову на Јужној Морави код Златокопачког моста. Ово је 64. такмичење по реду одржано на овај дан, а у част Дана ослобођења Врања у Другом светском рату.

У мечу са Клубом малог фудбала ''Калча'' из Ниша КМФ ''Врање'' показао је изванредну игру и победио противника резултатом 11:2.

''Противник је квалитетан, али је у сваком тренутку меча био надигран'', кажу у клубу. У прва два кола играчи КМФ ''Врање'' показали су зрелост играња у овом рангу, а у овом колу она је само крунисана.

Следећу утакмицу Клуб малог фудбала ''Врање'' игра у понедељак, у Новом Пазару.

Последњи пут измењено уторак, 02 октобар 2018 09:46

Маратонац Кристијан Стошић био је најуспешнији члан Атлетског клуба ''Врањски маратонци'' на другом Београдском полумаратону и стигао трећи у генералном пласману. Испред њега су били Кенијац Стенли Кипрут и српски репрезентативац Дарко Живановић.

Атлетски клуб Врањски маратонци имао је укупно девет представника, осморо мушкараца и једну такмичарку у женској конкуренцији. Једина дама међу њима, Александра Кржалић, је након четвртог места на Врањском полумаратону такође наставила са добрим резултатима и на Београдском полумаратону.

Сви чланови Атлетског клуба ''Врањски маратонци'' истрчали су трку од 21 километар, односно полумаратон. Наредна два викенда наступиће на трци у Скопљу, Куманову и Солуну.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Глумица Жетица Дејановић премијером обележава две деценије рада - Радио Телевизија Врање https://t.co/QCSdAbtpwa via @tripplesworld
Рано поврће-папрено - Радио Телевизија Врање https://t.co/Jnko3iEbmD via @tripplesworld
Права мањина унапређују развој друштва - Радио Телевизија Врање https://t.co/1owSCIr1Ts via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter