Спорт

Спорт

Победник четрнаестог ноћног турнира у малом фудбалу који се организује у Тибужду је екипа ''Еуро Спин''. Они су се у финалу надметали са екипом ''Мркела'' и победили резултатом 5:1. Пред финално такмичење у четвртфиналу снаге су одмерили ''Галактикоси'' и ''Еуро Спин'', затим екипе ''Мркела'' и ''Шумско благо'', ''Ћуковац'' и ''Златокоп'' и ''Тибужде'' и ''Флора Тибужде''.

У полуфиналу играли су ''Еуро Спин'' и ''Златокоп'' и ''Мркела'' и Тибужде''. За треће место надметали су се екипа ''Златокоп'' и ''Тибужде'', где је победу однела екипа ''Златокоп'' 5:1. Укупно је учествовало 15 екипа. Ово је десета година како је турнир меморијалног карактера, у част Бранка Стојиљковића – Бекчета, чије име и носи. Турнир је и ове године организован уз подршку града Врања и Спортског савеза. Првопласирана екипа награђена је са 50 хиљада динара, другопласирана са 20, а трећем месту припала је награда у износу од 10 хиљада динара.

Почео је четрнаести ноћни турнир у малом фудбалу ''Бранко Стојиљковић – Бекче'' који се традиционално одржава у Тибужду. Ово је десета година како је турнир меморијалног карактера, те обележава и једну врсту јубилеја. На фудбалском терену у Тибужду до недеље ће се надметати 15 екипа, а најбољима ће уз помоћ Града и Спортског савеза бити уручене награде.

Последњи пут измењено понедељак, 06 август 2018 13:57

Сан многих планинара је да се домогну највишег врха Европе. То је ових дана успело петорици одважних из Планинарског клуба „Железничар 2006.“ Врање. Попут ранијих експедиција по Европи и свету, била је то још једна промоција Врања, југа Србије и планинарства.

Последњи пут измењено четвртак, 02 август 2018 13:27

Међу више од хиљаду и 700 деце и младих, њих око 130-оро из Врања и Пчињског округа учествовало је на државном финалу Спортских игара младих у Београду. На такмичењу на теренима Аде Циганлије, надметали су се у девет спортских дисциплина.

Последњи пут измењено понедељак, 30 јул 2018 14:41

Град Врање и председник Републике Србије подржаће Динамо, речено је на конференцји за новинаре одржаној у градској кући. Председник Вучић подржао је и изградњу стадиона у Врању, те ће Динамо испунити све услове једног суперлигашког тима. Град и Динамо наставиће заједно да се боре како би Динамо опстао у Суперлиги. Циљ је да се већ на пролеће игра у Врању, на стадиону који ће бројати од 8 до 10 хиљада места. Град је већ подржао Динамо са 17 милиона динара, али без подршке државе клуб не би могао да се стабилизује, чуло се на конференцији. Представницима медија обратили су се народни посланик Славиша Булатовић, заменик градоначелника, Ненад Антић, градски већник за спорт Ненад Ђорђевић и председник Динама Драган Антић.

Последњи пут измењено субота, 28 јул 2018 13:36

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Само лети, петком и суботом музика до један иза поноћи - Радио Телевизија Врање https://t.co/GosqNsI9Dk via @tripplesworld
Књижевна радионица за средњошколце - Радио Телевизија Врање https://t.co/7YwZ7I3rdh via @tripplesworld
Песник Горан Тадић приредио хуманитарно и вече љубавне поезије у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/iagG6fw7jc via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter