A+ A A-

Регион

Одборници Скупштине Градске општине Врањска Бања усвојили су измене и допуне одлуке о буџету, који је смањен за 23,46 посто. Деветомесечни извештај о извршењу буџета је, такође усвојен, са назнаком да се и штедело.

Усвојена је и одлука о уређењу градско-грађевинског земљишта на територији целе Градске општине.

Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

Радови на изградњи водоводне мреже у селу Мазараћ у општини Владичин Хан приводе се крају. Главна мрежа и секундарни вод су завршени, остала је још финализација радова на  прихватним станицама. Планирано је да за месец дана вода стигне до сваког домаћинства. Чекали су је неколико деценија.

Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

Асфалтирањем деонице у дужини од 3,3 км. од села Брестово до Јагњила у општини Владичин Хан, мештани ове две и још неколико околних  месних заједница добиће модеран пут. На овај догађај чекали су више од 20 година. Вредност радова је око 22 милиона динара, од чега је локална самоуправа из буџета издвојила 60 посто средстава, а министарство привреде 40 посто.

Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

Асфалтирањем деонице у дужини од 3,3 км. од села Брестово до Јагњила у општини Владичин Хан, мештани ове две и још неколико месних заједница добиће модеран пут. На овај догађај чекали су више од 20 година. Вредност радова је око 22 милиона динара, од чега је локална самоуправа из буџета издвојила 60 посто средстава, а министарство привреде  40 посто.

Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

Новици Тончеву, лидеру сурдуличких социјалиста и потпредседнику СПС-а изречена је осуђујућа пресуда у поступку који је против њега вођен због, како стоји у пресуди, насилничког понашања, у марту 2014. током предизборне кампање. Тончеву је изречена казна затвора у трајању од три месеца, условно до годину дана. Пресуду је донео Основни суд у Сурдулици – судска јединица у Владичином Хану и она је неправоснажна. Тончев каже да се се ради о политичкој пресуди и да ће више детаља саопштити на конференцији коју ће ускоро сазвати.

Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 134 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

17581149
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
6094
13039
30422
16785355
158404
325142
17581149

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.