Регион

Регион

У Владичином Хану одржана је едукација за пољопривреднике, пре свега малинаре, у организацији предузећа “Нима” из Врања и општине Владичин Хан. Стручњаци из ове области упознали су воћаре са новинама у овој области, али и одговарали на њихова питања.

Последњи пут измењено среда, 01 фебруар 2017 08:33

Појачан обим послова био је и у Јавном предузећу “Водовод”. Ниске температуре условиле су већи број кварова на главној мрежи, али и у кућним условима. Непредвиђене ситуације решаване су у најкраћем року. Становници који се нису одазвали апелима “Водовода” да заштите своје водомере имали су додатне трошкове. Апел је још увек на снази јер се најављује још један талас захлађења.

Последњи пут измењено уторак, 31 јануар 2017 13:09

Екипе Комуналног предузећа ових дана имају пуне руке посла. Нова година им је почела пуним ангажовањем јер су проглашењем ванредне ситуације добили задужења која су морали да испуне. Акценат је стављен на чишћење главних саобраћајница, улица првог реда и путних праваца по селима. И ако је ситуација нормализована наставили су са активностима нешто смањеним интензитетом, али и даље реагују на сваки позив председника месних заједница.

 

Последњи пут измењено уторак, 31 јануар 2017 13:09

У Врањској Бањи одржана је свечаност поводом 26. јануара, Дана градске општине. Прошло је 139 година од ослобођења Бање од Османлијског ропства. Била је то прилика и да се уруче јавна признања онима који су у протеклој години дали допринос развоју Бање.

Последњи пут измењено четвртак, 26 јануар 2017 14:51

У Врањској Бањи одржана је седма седница Скупштине Градске општине, на којој су донете одлуке о додели јавних признања, поводом Дана општине 26. јануар.

Последњи пут измењено уторак, 24 јануар 2017 13:28

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Млади чувари традиције - Радио Телевизија Врање https://t.co/wTR9wXtIXh via @tripplesworld
Очишћено излетиште код Александровачког језера - Радио Телевизија Врање https://t.co/sVOUe9FwsK via @tripplesworld
Данас је Дан војске Србије - Радио Телевизија Врање https://t.co/wgVg0lh1hc via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter