Регион

Регион

У Основној школи “Свети Сава” после реализације једног од највећих пројеката, изградње фискултурне сале сасвим је извесно да ће на пролеће бити асфалтирано школско игралиште.

Друштво српских домаћина и КУД ''Врелац'' из Врањске Бање у суботу прослављају рођендан великим концертом. Позивају Врањанце и житеље Врањске Бање да им се придруже у песми, игри и шаренилу које су припремили заједно са гостим: ГКУД "СЕВДАХ" из Врања и КУД "БЕЛАЦ" из Бојника. Концерт  почиње у 17 сати, у ОШ ''Предраг Девеџић'' у Врањској Бањи.


Из Службе за планирање и оперативно управљање ДЕЕС стигло је обавештење да ће због радова на електроенергетским објектима, данас без  струје бити села Дубница, Стропско, Содерце, Миливојце, Катун и Бели Брег у периоду од 10 до 14 часова.

 

У оквиру акцијe „Једно дрво за једног ратника", која се спроводи у знак сећања на жртве Првог светског рата, настављено је пошумљавање опожарених површина и санација оштећених шума. У акцију се и ове године, са радницима врањског шумског газдинства, укључило десетак осуђених лица која издржавају казну затвора у Окружном затвору у Врању. Пошумљавало се  на локалитету  у близини Прешева .


Последњи пут измењено четвртак, 08 децембар 2016 15:05

Гитариста Дамјан Станковић из Владичиног Хана имаће свој први солистички концерт у родном граду. После бројних награда у земљи и иностранству, овај млади уметник решио је да обрадује љубитеље овог инструмента у Хану. У томе га је подржао Културни центар који ће бити организатор концерта у петак, 9. децембра од 20 сати.

Последњи пут измењено среда, 07 децембар 2016 12:27

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Само лети, петком и суботом музика до један иза поноћи - Радио Телевизија Врање https://t.co/GosqNsI9Dk via @tripplesworld
Књижевна радионица за средњошколце - Радио Телевизија Врање https://t.co/7YwZ7I3rdh via @tripplesworld
Песник Горан Тадић приредио хуманитарно и вече љубавне поезије у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/iagG6fw7jc via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter