Регион

Регион

Због радова на електроенергетским обjектима, подручjе општине Трговиште остаће без напаjања електричном енергиjом у суботу, 20. октобра, у периоду од 7 до 17 часова и у недељу 21. октобра, у периоду од 7 до 13 часова.

Планирани радови, коjим jе било предвиђено искључење струjе за подручjа Врањске Бање и дела града се одлажу за недељу 28. октобра у истом термину.

Својим производима бујановачки Мегал се све више позиционира у производњи грејних тела, на тржиште наше и земаља у окружењу. Прави бум постигнут је са новим котлом на пелет под називом ''Биомегал'' од 35 и 25 киловата.

Последњи пут измењено четвртак, 18 октобар 2018 12:08

У циљу оснивања нових и развоја постојећих привредних субјеката, општина Владичин Хан до краја ове године реализоваће програм „Развоја иновационог женског предузетништва“. Приоритет је смањење незапослених  жена у овој општини, саопштено је на конференцији за новинаре.

Због радова на електроенергетским објектима, сутра 18.октобра, без напајања ће остати:

· села Широка планина, Козји Дол, Ђерекарце и Калово у периоду од 09 до 14 часова.

· села Доњи и Горњи Вртогош у периоду од 10 до 14 часова.

Данас ће бити потписан уговор о донацији Владе Јапана Међународној фондацији за јачање безбедности људи за финансирање трошкова разминирања. Уговор ће бити потписан у Министарству спољних послова.

Последњи пут измењено среда, 17 октобар 2018 11:38

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Локални путни правци проходни према Барелићу, Пољаници и Кривој Феји - Радио Телевизија Врање https://t.co/6rZOkLVJgP via @tripplesworld
Криза власти у Прешеву - Радио Телевизија Врање https://t.co/e1sqDidU0x via @tripplesworld
У току конкурс за проjекте из области културе - Радио Телевизија Врање https://t.co/wfpGhga3HN via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter