A+ A A-

Регион

Аграрни буџет Републике Србије увећан је четири пута у делу који се односи на инвестиције и сада износи 2,2 милијарде еура. У текућој години у ту сврху било је опредељено 520 милиона динара. Пољопривредницима који набављају нове тракторе за воћарско виноградарску производњу биће враћано 50 процената од укупне инвестиције. Исти износ повраћаја средстава предвиђен је и за подизање хладњача и објеката за прераду. Посебни подстицаји утврђени су и за набавку опреме и нових прикључних машина, за биљну и сточарску производњу у износу од 40 до 50 одсто.


Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

На петој седници Скупштине општине Врањска Бања, усвојен је буџет за 2017. годину у износу од 92 милиона динара. Највећи део буџета биће опредељен за реализацију комуналног програма. Опозиција је критиковала, сматрајући да је буџет недовољан и исти као раније. На седници је усвојен и програм рада Скупштине, као и допуна програма пословања и финансијског плана ''Управе Бање''.

Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

Издвајање минимум два одсто из буџета градова и општина за финансирање локалних медија, као и укидање ограничења средстава медијима у износу од укупно 23 милиона током  три године, биће приоритети у раду новог државног секретара за информисање Нина Брајовић при Министарству културе. Он је у изјави за Радио телевизију Врање, најавио и решавање проблема везаних за статус Агенције “Танјуг” и листа “Политика”.

Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

Јучерашње заседање локалног парламента у Сурдулици напустила је одборничка група Српске напредне странке и то пре усвајања дневног реда. Оваква одлука уследила је након  излагања одборника напредњака Игора Костића који је критиковао трећи ребаланс буџета за 2016. годину као и предлог буџета за 2017. годину.

Изражавајући дубоко и принципијелно неслагање са предлогом буџета којим се спортским организацијама и далеко највећим делом Фудбалском клубу Радник додељује преко 163 милиона динара, Костић  је указао да руководство општине Сурдулица води изузетно лошу политику која будућност Сурдулице доводи у питање због оваквог начина трошења пара грађана.

Истовремено, одборничка група СНС сматра да ребаланс буџета за 2016. годину има за циљ каналисање и оправдање огромних новчаних износа које је општинска власт спискала и потрошила у изборној кампањи. Сада покушавају да  на леђа грађана превале кредит који је ненаменски потрошен за потребе владајуће СПС.

Сурдулички парламент је, ипак усвојио одлуке о ребалансу и буџету, јер социјалисти имају већину.

 

Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

У Основној школи “Свети Сава” после реализације једног од највећих пројеката, изградње фискултурне сале сасвим је извесно да ће на пролеће бити асфалтирано школско игралиште.

Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 218 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

12106244
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
3931
15872
19803
11257867
516282
355210
12106244

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.