A+ A A-

Регион

На редовној годишњој конференцији председник општине Владичин Хан Горан Младеновић презентовао је шта је све урађено у 2016.години.Велики број инвестиционих пројеката, улагања у путну инфраструктуру, а посебно у оживљавање привреде кроз отварање компаније “Теклас” и упошљавање око 250 радника обележили су 2016. годину.

Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

Руководство Градске општине Врањска Бања одржало је конференцију за медије на којој су сумирани резултати рада у претходном периоду и најављени нови пројекти које треба реализовати 2017. године. Буџет Врањске Бање за наредну годину износи 92 милиона 46 хиљада. 

Save

Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

Ново руководство Удружења пчелара “Медена” из Владичиног Хана је за 2 године успело да повећа број чланова, активности и сарадњу са другим удружењима. Имају озбиљне пчеларе, али и оне који тек почињу. Жеља им је да што више људи укључе у своју причу, едукују и буду подршка и када је добра и лоша година за пчеларство.

Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

Аграрни буџет Републике Србије увећан је четири пута у делу који се односи на инвестиције и сада износи 2,2 милијарде еура. У текућој години у ту сврху било је опредељено 520 милиона динара. Пољопривредницима који набављају нове тракторе за воћарско виноградарску производњу биће враћано 50 процената од укупне инвестиције. Исти износ повраћаја средстава предвиђен је и за подизање хладњача и објеката за прераду. Посебни подстицаји утврђени су и за набавку опреме и нових прикључних машина, за биљну и сточарску производњу у износу од 40 до 50 одсто.


Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

На петој седници Скупштине општине Врањска Бања, усвојен је буџет за 2017. годину у износу од 92 милиона динара. Највећи део буџета биће опредељен за реализацију комуналног програма. Опозиција је критиковала, сматрајући да је буџет недовољан и исти као раније. На седници је усвојен и програм рада Скупштине, као и допуна програма пословања и финансијског плана ''Управе Бање''.

Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 198 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

12966863
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
12011
13570
102632
12059072
329908
497051
12966863

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.