Регион

Регион

Одржан је четврти Власински триатлон самопревазилажења на Власинском језеру, који је уједно и државно првенство Србије у олимпијском триатлону. Такмичило се 108 такмичара из Србије који су се надметали у олимпијском триатлону и спринт триатлону, тј. у шест дисциплина.

Последњи пут измењено понедељак, 06 август 2018 13:54

Гранични прелаз Прешевo као највећи прелаз на путу ка Грчкој тренутно je оптерећенији на улазу, него на излазу из земље. Путници који се враћају са летовања чекају око сат времена на улазу, јер је међузона између Македоније и Србије потпуно попуњена. Боља ситуација чека оне који тек иду на море, јер је зaдржавање на излазу прелаза Прешево око 30 минута.

Српска православна црква и верници празнују старозаветног пророка и новозаветног светитеља, Светог Илију, везу прошлости и будућности хришћанске цркве и спасења човека. Многи храмови у врањској Епархији посвећени су овом светитељу, а Свети Илија је слава и Градске општине Врањска Бања.

Последњи пут измењено четвртак, 02 август 2018 14:29

Пљусак са већом количином воденог талога, захватио је данас око 14 сати село Катун са околином. Прилазни и атарски путеви били су у кратком року потпуно поплављени. Киша, уз јаку грмљавину, падала је више од једног сата.

 

Данима наш крај прати нестабилно време. Смењују се облаци и Сунце, и скоро да дан не пролази без пљускова,  не ретко праћених грмљавином и градоносним облацима. Овакве временске прилике добро ће упамтити мештани Пољанице. Киша и град свакодневно уништава овај крај, а јучерашњи пљусак  причинио је и материјалну штету.

Последњи пут измењено среда, 01 август 2018 14:33

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Локални путни правци проходни према Барелићу, Пољаници и Кривој Феји - Радио Телевизија Врање https://t.co/6rZOkLVJgP via @tripplesworld
Криза власти у Прешеву - Радио Телевизија Врање https://t.co/e1sqDidU0x via @tripplesworld
У току конкурс за проjекте из области културе - Радио Телевизија Врање https://t.co/wfpGhga3HN via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter