A+ A A-

Регион

У Владичином Хану је од 1.октобра почео са радом Атлетски клуб “Морава”. Велики број деце окупио се на Спортском центру “Куњак” како би учествовали у показним вежбама и научили нешто о краљици спортова, атлетици. Идеја је потекла од Драгослава Ђорђевића, професора физичке културе, коме је спорт занимање и неуморан је у покретању нових сдржаја како би се што већи број људи бавио спортом. План је да, они који буду желели да свакодневно вежбају имају и своје просторије, а биће заступљени и многи други садржаји. Уз помоћ локалне самоуправе у Центру културе управо се адаптира простор који је раније био дискотека, који ће бити намењен спортистима.

 

Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

Дугогодишњи проблем паркирања у Владичином Хану континуирано се решава већ неколико година. Осим нових паркинга који су изграђени у самом центру града, приступило се и решавању проблема паркирања испред зграде суда. Радови су почели и требало би да буду завршени за две недеље. Најважније је да ће осим запослених и грађани моћи да користе паркинг у поподневним сатима и да ће напокон и инвалиди имати пут без препрека до зграде суда.

 

Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

Емисију почињемо на најбољи и најлепши начин. Децом! Прва недеља октобра сваке године резервисана је за обележавање дечије недеље. Велики број активности у свим вртићима има за циљ да децу стави у први план и подсети на њихов нормалан развој.

У Предшколској установи “Пчелица”  у свим старосним групама организована су разна дешавања у којима су укључени малишани, васпитачи, њихови родитељи, рођаци и пријатељи. Један од догађаја увек изазива пажњу деце, а и посебно се припрема, а то је посета првом човеку општине.

Овога пута је најмлађа група била у могућности да разговара са председником. Помало стидљиво и тихо питали су га о озбиљним ствариама. када ће бити изграђен пут у сувој Морави, када ће добити нове играчке, хоће ли моћи да рачунају на један тобоган. Припремили су и занимљив програм којим су се захвалили на пријему. А председнику је уручен симболичан поклон.

У заснимњивим  костимима,рецитовали су и певали спајдермен, гусар, докторка, полицајац, весели чаробњак. Граја и смех одјекивали су зградом, а председник је обећао да ће их посетити ускоро.


Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

Основна школа “Свети Сава” ускоро ће добити нову спортску халу. Објекат који је изграђен по најсавременијим стандардима уз помоћ Министарства просвете, Европског инвестиционог фонда и локалне самоуправе моћи ће, осим ученика, да користе и сви спортисти.

Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

У Владичином Хану током целог лета било је разних дешавања, културних и забавних, а посебно спортских. Организован је велики број турнира, а са тим ће се наставити и убудуће.

Објављено у Регион
Аутор
Опширније... 0

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 226 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

12106264
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
3951
15872
19823
11257867
516302
355210
12106264

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.