Друштво

Друштво

Јавно предузеће „Водовод“ омогућило је свим потрошачима измирење дугова путем репрограма што подразумева плаћање у више месечних рата.

 

Ширење обима услуга социјалне заштите на локалном нивоу и укључивање већег броја корисника, циљ је коме ће тежити запослени у социјалној заштити. Ово је речено на седници Управног одбора Удружења стручних радника социјалне заштите Србије одржаној у Врању.

Последњи пут измењено среда, 14 новембар 2012 15:55

За Ану...

новембар 14, 2012

Под покровитељством Народног универзитета,  прва збирка песама ''Под светлом истине'',  младе књижевнице Ане Илић из Владичиног Хана, након Београда, Владичиног Хана биће представљена и врањској публици сутра у Галерији ове установе,  са почетком у 18 сати.

Последњи пут измењено среда, 14 новембар 2012 13:38

Српска православна црква 14. новембар посветила је Светим Врачима, Козми и Дамјану. Били су лекари и, како хришћани верују, чудотворци.

Последњи пут измењено среда, 14 новембар 2012 12:13

Јавно предузеће Водовод увелико се припрема за наступајући зимски период. Радило се на рашчишћавању бране, у току су  радови на замени азбестних цеви. Проблем у пословању стварају велика дуговања привреде и грађана.

Последњи пут измењено среда, 14 новембар 2012 12:35

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Изложбом ''Свети Сава Српски'' почела Светосавска недеља - Радио Телевизија Врање https://t.co/wMpNVwkAVf via @tripplesworld
Година бања - Радио Телевизија Врање https://t.co/XfvQkbSSo8 via @tripplesworld
Пазите се леда и снега са кровова - Радио Телевизија Врање https://t.co/HFXDXgoM8p via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter