Друштво

Друштво

Пожари који су пре два дана људском непажњом проузроковани у околини неколико села у општини Бујановац угашени су, али се ватра проширила и захватила области око насеља у општини Прешево.

Последњи пут измењено среда, 08 август 2012 13:38

Већ три дана траје Сабор у Гучи, 52. по реду. За престижна појединачна и оркестарска признања надметаће се 19 оркестара, међу којима је 8 са југа Србије, укључујући и Екрема Мамутовића из Врања.

Последњи пут измењено среда, 08 август 2012 13:20

Српска православна црква данас слави Свету Петку. То је храмовна слава истоимене цркве у Врању која спада у ред најстаријих светиња на југу Србије.У присуству великог броја верника свештенство Епархије врањске служило је свету литургију.

Последњи пут измењено среда, 08 август 2012 14:43

По несносној врућини каква је ових дана није лако бити ни у хладу, а камо ли радити и то на отвореном простору. Како подносе тропске температуре питали смо продавце на пијаци, грађевинаре, мајстора за роштиљ и једног произвођача домаће ракије.

Последњи пут измењено уторак, 07 август 2012 16:44

На делу пруге код станица у Врању и Врањској Бањи  почела је  реконструкција  дела  колосека и путног прелаза према Ћуковцу. Средства су обезбедиле Железнице Србије које  изводе и  радове.  Санација на овом делу пруге врши се ради повећања безбедности железничког саобраћаја.

Последњи пут измењено уторак, 07 август 2012 14:28

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Планови врањског театра за ову годину амбициозни и иновативни - Радио Телевизија Врање https://t.co/oiOp1bqH4B via @tripplesworld
Обавезна наплата боравишне таксе - Радио Телевизија Врање https://t.co/nFarQ5cM7l via @tripplesworld
ГрО СНС: Тек сада нећемо стати и увек ћемо и свуда побеђивати! - Радио Телевизија Врање https://t.co/VcilV8EqWA via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter