Друштво

Друштво

Услед високих температура повећан је ризик од пожара. Надлежни апелују на све грађане да током боравка у природи и при извођењу пољопривредних радова не пале ватру на отвореном.

Последњи пут измењено четвртак, 21 јун 2012 18:06

Нова јавна набавка је у току за завршетак санације локалних путних праваца у околини. До септембра би преостали путни правци требало да буду реконструисани, а приоритет су путеви према Ћуковцу и Ратају, преко Павловца.

Последњи пут измењено четвртак, 21 јун 2012 13:52

Тропски дани и неуобичајено високе температуре за ово доба године већ доносе невољу. Због поливања башти и других пољопривредних површина нарочито у селима на потесу Златокоп – Корбевац, потрошња воде је енормно повећана. Нека домаћинства у Врању и Врањској Бањи у вечерњим сатима су из тих разлога остајала без воде. У Јавном предузећу Водовод упозоравају да ненаменско трошење воде може да доведе до непопуларних рестрикција.

Календарски  дели нас само пар  дана  од почетка лета па је пораст температуре очекиван. Али  и  најомиљеније годишње доба, лето не прија свима једнако. Лекари и службе хитне помоћи имају пуне руке посла. Нагли пораст температуре ваздуха узроковао је проблеме и здравим и особама са здравственим тегобама. Заклон од Сунца наши суграђани траже у парку, поред градске фонтане, јавних чесама  и базена.

Последњи пут измењено уторак, 19 јун 2012 14:38

Возачи ће од 18. до 23. јуна моћи бесплатно да провере техничку исправност возила. Акцију под називом ''Исправно возило-безбедно возило''  организује Министартсво унутрашњих послова у сарадњи са Ауто- мото савезом Србије и Асоцијацијом техничких прегледа возила. Циљ је безбедније учешће у саобраћају.

Последњи пут измењено понедељак, 18 јун 2012 14:35

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Млади чувари традиције - Радио Телевизија Врање https://t.co/wTR9wXtIXh via @tripplesworld
Очишћено излетиште код Александровачког језера - Радио Телевизија Врање https://t.co/sVOUe9FwsK via @tripplesworld
Данас је Дан војске Србије - Радио Телевизија Врање https://t.co/wgVg0lh1hc via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter