Друштво

Друштво

Живот често исписује дирљиве приче. Многе породице једва успевају да саставе крај с крајем, а поједине и не успевају.

Последњи пут измењено уторак, 21 фебруар 2012 15:10

Нагло топљење снега и леда од чега се страховало пре само два дана, већ наноси штету појединим грађевинским објектима. Тако је комисији за процену штете на грађевинским објектима коју је штаб за ванредне ситуације у Врању формирао јуче, већ стигло 10-ак пријава. У исто време механизација “Водовода” чисти снег и лед у улицама другог и трећег приоритета. Ради се дакле пуном паром, а како ствари стоје, ванредна ситуација неће бити ускоро прекинута.

Последњи пут измењено уторак, 21 фебруар 2012 14:39

Данас је настављено друго полугође у основним и средњим школама у Пчињском округу. Снабдевање струјом је нормализовано, а запослени у градском Водоводу за сада немају проблеме са отклањањем последица наглог отопљавања велике количине снега.

Последњи пут измењено понедељак, 20 фебруар 2012 15:30

На основу одлуке Кризног штаба отклањање и одношење снега данас је почело и са градских улица и тротоара у Врањској Бањи.

Последњи пут измењено понедељак, 20 фебруар 2012 15:41

Иако је други дан како је температура ваздуха на територији Града Врања у плусу, ситуација је и даље сложена. На путним правцима ка Кривој Феји, Барелићу, Тесовишту и Пољаници саобраћај се и даље одвија отежано. Данас смо сведоци онога од чега се страховало. Због наглог отопљења и у улицама другог и трећег приоритета снег на коловозима се топи и отежава кретање пешака и аутомобила. На седници градског штаба за ванредне ситуације резимирани су и резултати јучерашње акције чишћења града.

Последњи пут измењено понедељак, 20 фебруар 2012 14:26

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Само лети, петком и суботом музика до један иза поноћи - Радио Телевизија Врање https://t.co/GosqNsI9Dk via @tripplesworld
Књижевна радионица за средњошколце - Радио Телевизија Врање https://t.co/7YwZ7I3rdh via @tripplesworld
Песник Горан Тадић приредио хуманитарно и вече љубавне поезије у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/iagG6fw7jc via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter