A+ A A-

Друштво

Један већи део приградских насеља и села али и потрошачи у другој висинској зони данас су без воде. Разлог су радови који се изводе на главном цевоводу од Фабрике воде до Бране Првонек. Ради се на две локације, код Фабрике воде и у насељу Савинци у градској општини Врањска Бања. Радови теку планираном динамиком а нормализација у водоснабдевању се очекује до поноћи.

Save

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

11 нових клупа и седам ђубријера поставља се у парку код МЗ “4. јули“. Модеран мобилијар, укупно 30 клупа и 24 ђубријере, биће распоређени на још неколико локација, на шеталишту изнад  Новоградње,  на платоу испред Музеја и код чесме у насељу Тулбе. Радове изводе ЈП „Комрад“ и „Водовод“. Ови радови одвијају се у оквиру ширег плана уређења градских површина за шта су обезбеђена средства из наменског буџетског Фонда за заштиту животне средине у износу од два милиона динара. 

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Шест избеглих породица из Хрватске и Босне и Херцеговине добиле су куће на подручју Врања путем спровођења Регионалног стамбеног програма. Градоначелник Слободан Миленковић присуствовао је потписивању купопродајних уговора. Програм спроводе Комесаријат за избеглице и миграције и надлежне градске службе.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Сутра ће због радова на новом цевоводу сирове воде и преспајању са постојећим, доћи ће до прекида у водоснабдевању  који ће трајати  до 23 сата, почев од 6 сати ујутро.

Без воде ће остати потрошачи на правцу Топлац - Врањска Бања- Бујковац, Корбевац; Топлац – Ћуковац – Златокоп; Бунушевац – Дубница; село Рибинце и насеље испод аутопута. Пет сати ће без воде остати и друга висинска зона док ће се остали делови града снабдевати из резервоара.

Из Водовода апелују на потрошаче да рационално користе воду како не би дошло до прекида у водоснабдевању.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У сали Начелства,  градоначелник  Врања др Слободан Миленковић, начелник Градске управе Душан Аритоновић и председник Скупштине града др Деjан Тричковић, одржали су састанак на тему рационализациjе запослених у jавном сектору, са директорима jавних предузећа и установа и представницима  синдиката.

На скупу jе разговарано о начину спровођења Одлуке о максималном броjу запослених у систему jединице локалне самоуправе града Врања за 2017. годину.

Договорени су даљи кораци у процедури у поступку спровођења рационализациjе у складу са уредбом Владе Републике Србиjе.

Поменута одлука наћи ће се на дневном реду на следећоj седници Скупштине града, након чега следи  припрема предлога систематизациjе.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 178 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

13760259
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
8228
12460
20688
12943839
241249
428341
13760259

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.