A+ A A-

Друштво

Пуштен је у саобраћај новоизграђен део деонице аутопута Доњи Нерадовац - Српска кућа и Српска кућа – Левосоје. У саставу деонице се налази и Петља Бујановац 1 која омогућава директни улаз - излаз у Бујановац поред Бујановачке Бање и приступ целокупној постојећој мрежи државних и локалних путева.

Такође, након изласка са аутопута на петљи, и кретања паралелним алтернативним путем ка Врању у дужини од 2,5 км, у месту Давидовац, налази се скретање за манастир Прохор Пчињски. Свакако је потребно пратити постављену трајну сигнализацију, поручују из предузећа „Путеви Србије“.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 1
Последњи пут измењено

У сали Скупштине града одржан је састанак на коме је било речи о пројекту  прекограничне сарадње  између Бугарске и Србије,  градовима  Врање и  Лесковац са градовима Перник и Ђустендил у Бугарској.  На унапређењу заједничких оперативних капацитета ради се већ годину дана . Ово је још један сусрет колега, припадника сектора за ванредне ситуације  из Србије и Бугарске који треба да резултира прецизнијим смерницама у остваривању дубље и боље сарадње у случају елементарних непогода. Састанак је отворио заменик градоначелника Ненад Антић, а осим припадника сектора за ванредне ситуације Врања, Лесковца, Ћустендила и Перника, скупу су присуствовали и Драган Дончевски из Сектора за ванредне ситуације МУП-а Србије, Сотир Лазаров из Бугарске и  Ведран Ташковић начелник Одељeња за ванредне ситуације Врање.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Пројектно суфинансирање медија и ако функционише већ четврту годину, непознаница је за многе медијске раднике, каже Слађана Остојић, секретар Професионалног Удружења новинара Србије. Како би та слика била много боља, ово новинарско удружење организовало је радионице за обуку медијских радника, како да сами постану пројект менаџери. Нишка радионица је окупила и медијске посленике из других градова.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Савет Регулаторног тела за електронске медије пре отприлике две и по године најавио је обавезујуће упутство да се ријалити програми емитују после 23 искључиво пунолетним гледаоцима, што је остало само мртво слово на папиру. Из Министарства културе кажу да ријалити без обзира у које се време емитовао, не би смео да има места у програму националних телевизија. Они додају и то да Министарство културе није у прилици да реагује по питању, како кажу, „вербалних и телесних порнографских садржаја.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Део радника Привредног друштва за прераду пластичне масе, гуме, коже и метала „Гумопластика“ у Бујановцу почео је штрајк глађу. У погону предузећа у селу Кленике окупило се око 40 радника који траже да им се исплати социјални програм и кажу да ће ту остати до испуњења захтева. Осталих 27 радника није у штрајку.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 276 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

17572111
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
10095
11289
21384
16785355
149366
325142
17572111

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.