A+ A A-

Политика

Председник Скупштине града др Деjан Тричковић сазвао jе за петак 20. jул, 26. седницу градског парламента, на коjоj ће  између осталог бити разматрани предлози Одлука о усваjању Планова детаљне регулациjе између улица Боре Станковића, Ђуре Jакшића и Власинске, као и привредне зоне Бунушевац.

Такође, одборници ће се изjаснити и у вези предлога одлуке о давању сагласности на унапред припремљен план реорганизациjе привредног друштва ,,Симпо“ А.Д. Врање, као и предлога одлуке о измени и допуни Одлуке о постављању мањих монтажних обjеката привременог карактера на териториjи града Врања.

На дневном реду седнице jе и предлог Одлуке о измени одлуке о електронском преносу седница Скупштине града, претрес финансиjских извештаjа jавних предузећа у ликвидацииjи ,,Дирекциjа за развоj и изградњу града Врања“ и ,,Скиjалиште Бесна Кобила“, као и претрес ценовника услуга за послове планирања и уређења простора, техничке прегледе и израду проjектне документациjе JП ,,Завод за урбанизам“. Почетак седнице заказан jе за 9 сати. Седница се може пратити у директном преносу на програму РТВ Врање.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У сали Начелства у Врању, у 11 сати биће одржан састанак у оквиру проjекта ,,Jачање капацитета Инспектората за рад и подизање свести грађана у циљу сузбиjања рада на црно - ,,Реци не раду на црно". На скупу ће, како jе наjављено, говорити Зоран Ђорђевић, министар за рад, запошљавање, борачка и социjална питања, директор Инспектората за рад Стеван Ђуровић, начелник Пчињског управног округа Срећко Пеjковић и представници послодаваца. Састанку ће присуствовати представници локалних самоуправа из свих општина Пчињског округа, надлежних инспекциjских служби, институциjа и привреде.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски одбор Социјалистичке партије Србије у Врању у суботу ће свечаном седницом обележити 28 година рада партије. Биће то прилика да се осврну на резултате и најаве нове активности. Говорећи на отвореном дану за медије Зоран Антић председник врањских социјалиста осврнуо се на тренутну безбедоносну ситуацију и актуелна дневно политичка дешавања у граду.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Данашња седница Градског већа због значаја и обима тема којим су се већници бавили није завршена. Биће настављена сутра, а осим процедуралних одлука, данас су усвојене битне измене и допуне неких докумената.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски одбор Социјалистичке партије Србије у Врању у суботу ће свечаном седницом обележити 28 година рада. Од тога социјалисти су 26 година били на власти, годину дана нису и сада су опет део владајуће коалиције, рекао је председник Зоран Антић на отвореном дану за медије.

Он се осврнуо на тренутну безбедоносну ситуацију на југу Србије и истакао да је ситуација у Прешеву и Бујановцу стабилна и да се живот одвија нормално. О организацији састанка албанских партија и евентуалним одлукама које би се односиле на територијални интегритет државе одлучиваће државни врх Србије, чуло се на конференцији.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 168 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16700262
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
5997
9379
24299
15913893
159057
244547
16700262

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.