A+ A A-

Политика

Градски већници разматрали су на данашњем састанку 21. тачку дневног реда. Повећање неких цена превоза, али и поступци јавних надметања заокупили су пажњу већника.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Вандализам неслућених размера забележен је током минулог празничког викенда. На више локација у граду уништен је мобилијар. Комунална полиција је идентификовала неке од починиоца и у сарадњи са осталим надлежним органима они ће бити процесуирани. На грађане се апелује да помогну у проналажењу вандала, али и у очувању заједничке имовине.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Чланови Градског већа усвојили су Нацрт Одлуке о изради Генералног урбанистичког плана и дали сагласност на повећање цена Кавим Јединства за градски и приградски саобраћај за 10 посто. Усвојен је Правилник о накнади трошкова службених путовања у органима Града, као и предлог о давању у закуп јавним надметањем објеката у Београдској улици. Текст jавног огласа за давање у закуп површине jавне намене за постављање привремених обjеката - балон сала, такође је усвојен.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У току је седница Градског већа са 21 тачком дневног реда. Чланови Већа разматраће, између осталог, Нацрт Одлуке о изради Генералног урбанистичког плана Врања, Правилник о организациjи и систематизациjи послова у Jавноj установи Центар за социjални рад Врање, Захтев Jавног предузећа „Нови дом“ за прикључење на даљински систем греjања вртића „Невен“, Jавне установе Народни музеj и Основне школе „Вук Караџић“, Правилник о накнади трошкова службених путовања у органима Града Врања, Текст jавног огласа за давање у закуп површине jавне намене за постављање привремених обjеката - балон сала jавним надметањем, Предлог Решења о образовању Организационог одбора манифестациjе „Златни пуж 2019.“ 6. Светски дечjи фестивал анимираног филма, као и Предлог Решења о образовању Савета за управљање Бренд стратегиjом 2018-2023. 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Према прелиминарним резултатима  избора за национални савет националних мањина Републике Србије у Врању, ако говоримо о ромској националној мањини гласало је 76, 76 посто бирача, а највећи број гласова добила је листа кандидата ''Свеевропски ромски покрет'', чак 89,16%.  Када је реч о бугарској националној мањини изашло је 49,67 посто бирача од броја уписаних у бирачки списак, а највише гласова добила је листа ''То смо ми'' – Природни покрет – Владимир Захаријев и то 82,27 посто гласова. Словеначку националну мањину чине два бирача, оба су изашла на изборе и гласали за листу ''Словенци заједно''. Коначни резултати избора за национални савет националних мањина биће познати 8. новембра.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 100 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

17784050
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
5671
5483
11154
17037395
70449
290537
17784050

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.