A+ A A-

Политика

Одлуке о евиденцији и контроли радног времена запослених у градској управи, о отуђењу земљишта у јавној својини, управљању гробљима и отварању нове апотеке у граду, неке су од тема седнице Градског већа која је одржана данас.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градоначелник Слободан Миленковић сазвао jе за сутра 135. седницу Градског већа, на коjоj ће бити разматрано 12 тачака. Већници ће се, између осталог,  изjаснити о предлогу решења о образовању Савета за безбедност саобраћаjа на путевима на териториjи града Врања, тексту Jавног огласа о отуђењу неизграђеног грађевинског земљишта у jавноj своjини града Врања ради изградње jавним надметањем и захтеву Здравствене установе Апотека Врање за давање сагласности за уступање пословног простора у Ул. Партизански пут бб.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У Србији скоро 13 одсто од укупног броја становништва чине националне мањине. Након позива Министарства државне управе и локалне самоуправе све више припадника и припадница националних мањина се уписује у посебан бирачки списак. Избори за националне савете националних мањина заказани су за 4. новембар.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На основу позива Министарства државне управе и локалне самоуправе Одељење за општу управу Градске управе Врање врши упис припадника националних мањина у посебан бирачки списак. На оваj начин припадници националних мањина стичу право да бираjу и буду бирани на изборима за националне савете националних мањина, коjи ће бити одржани 4. новембра ове године. Упис у посебан бирачки списак може се обавити у Услужном центру у канцелариjи бр.8, на основу лично попуњеног захтева грађана и очитане личне карте, сваког радног дана у времену од 07,30 до 15, 30 часова. Национални савети су тела преко коjих националне мањине наjефикасниjе остваруjу Уставом гарантована мањинска права на самоуправу у образовању, култури, информисању, употреби jезика и писма. Упис и промене могуће су све до 19. октобра, када се  закључуjе посебан бирачки списак.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На седници Градског већа именована је комисија која ће радити на изради новог Статута града. Већници су усвојили нови правилник у области спорта а говорило се и о поступку давања у закуп просторија у јавној својини. Формиране су комисије за процену штете на стамбеним и пољопривредним објектима и одређена правна лица од значаја за заштиту и спасавање на територији града.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 99 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

17345273
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
5466
9320
41842
16512223
247670
276634
17345273

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

ТВ ЕМИСИЈЕ

Сазнајте

Пази снима се

Заједно

Разгледница

Радио емисије

И ја сам твој пријатељ

Идентитет Рома

Калдрма на мрежи

Ритам града

 

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.