A+ A A-

Политика

На 22- ој седници Скупштине града, која је у току, верификовани су мандати одборнику Игору Андонову из СДС-а, након пресуде Управног суда и одборницима Катарини Манасијевић из СНС, Ненаду Величковићу и Николи Јовићу из СПС-а. Из дневног реда повучена је тачка Локални акциони план за побољшање положаја Рома и Ромкиња на подручју града, а додата тачка: одлука о симболима града. Одборници су усвојили још десетак тачака везаних за промене у Надзорним, Управним и школским одборима. У току првог сата заседања, без много дискусија донета је  и одлука о краткорочном и дугорочном задужењу града, при чему је истакнуто да се укупно задужење из године у годину смањује.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

За сутра је заказана седница Скупштине града. На самом старту разматраће се предлог о новом задуживању града, а одборници ће одлучивати и о усвајању неких планских докумената који ће утицати на даљи развој и изградњу града. На дневном реду је и трошење средстава из буџетског фонда за екологију, нека кадровска решења у надзорним, управним и школским одборима, али и новине у саставу саме Скупштине.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Седница Скупштине града на којој ће одборници одлучивати о Предлогу одлуке о задуживању града за ову годину заказана је за сутра. На седници ће се разматрати планови детаљне регулације блока у насељу Виктора Бубња, на потез уз новопројектовану обилазницу, у насељима Содерце и Рашка и између улица Булевар АВНОЈ-а, Париске комуне и Моша Пијаде. Одлучиваће се и о отуђењу грађевинског земљишта у јавној својини, о коришћењу средстава буџетског фонда за заштиту животне средине за 2018. и о локалном плану за побољшање положаја Рома и Ромкиња. На дневном реду је, између осталог, и ЈП Скијалиште Бесна Кобила али и нека кадровска решења у Надзорним и школским одборима. Седница Скупштина почиње у 9 сати и можете је пратити у директном преносу на РТВ Врање.

 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Врањски социјалисти су, уочи избора у Београду, организовали скуп подршке својим партијским колегама. Председник Градског одбора СПС  Зоран Антић, казао је да овакав вид подршке није неуобичајен будући на број јужњака који живе у Београду и да се нада добром резултату.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

За данас је заказана седница Већа у Врању. На дневном реду је одлука о додели средстава за финансирање и суфинансирање пројеката из области друштвеног и хуманитарног рада као и правилник о надокнади штете од уједа пса луталица. Усаглашаваће већници и текстове јавног позива за суфинансирање медијских садржаја за телевизију, радио, портал, штампане медије и новинске агенције. Постављање монтажних објеката, односно пословник Комисије за доделу локација, као и одређивање висине средстава за спорт на територији града, такође су тачке којима ће се бавити већници.

 

 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 193 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16491319
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
4853
7953
4853
15727655
194661
280004
16491319

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.