A+ A A-

Политика

За сутра у 9 сати заказана је 23. седница Скупштине града Врања. Дневним редом је планирано 37 тачака, а на самој седници ће бити утврђен коначни дневни ред. Биће речи о радном извештају Градског већа, управе и правобранилаштва. Одборници ће се бавити и извештајима о раду јавних предузећа и установа.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

До 13 сати за када је била заказана конференција за новинаре, 108. седница Градског већа није завршена. Без обзира на то, портпарол је информисао новинаре о одлукама које су до тог тренутка донете. Први пут ће ове године град организовати манифестацију ''Борини књижевни дани'', а тек наредне недеље знаће се термин одржавања.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градоначелник Врања сазвао jе за четвртак 108. седницу Градског већа, на коjоj ће бити разматрано 19 тачака. Већници ће се изjаснити о раду JКП ,,Комрад" у прошлоj години, са финансиjским извештаjем пословања, као и свих jавних установа. Биће речи и о предлогу Правилника о начину, мерилима и критериjумима за избор проjеката из области екологиjе и заштите животне средине, коjи се финансираjу и суфинансираjу из буџетског Фонда за заштиту и унапређење животне средине. На дневном реду биће и текст jавног огласа ради прикупљања писаних понуда за давање на привремено коришћење jавне површине за постављање привремених обjеката.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На седници Градског већа, која је заказана за данас, већници ће, између осталог, разматрати извештаје о раду јавних предузећа са финансијским планом за прошлу годину као и предлог Одељења за буџет и финансије за утврђивање почетне цене квадратног метра за давање у закуп површина јавне намене за постављење привремених објеката. Одлучиваће се и о покретању поступка за реализацију пројекта јавно-приватног партнерства без елемената концесије за обављање јавног линијског превоза на територији града Врања. За седницу је предвиђен дневни ред од 12 тачака.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Дневни ред данашње 22. седнице градског парламента у Врању, проширен је са преко 10 тачака везаних за промене у Надзорним, Управним и школским одборима, тако да се расправљало о 38 тачака. Из дневног реда повучена је тачка Локални акциони план за побољшање положаја Рома и Ромкиња на подручју града, а додата тачка: одлука о симболима града.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 76 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

17367214
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
162
7681
162
16605719
269611
276634
17367214

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

ТВ ЕМИСИЈЕ

Сазнајте

Пази снима се

Заједно

Разгледница

Радио емисије

И ја сам твој пријатељ

Идентитет Рома

Калдрма на мрежи

Ритам града

 

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.