A+ A A-

Политика

Градски већници усвојили су нацрте решења о отуђењу неизграђеног грађевинског земљишта, као и одлуке везане за Јавна предузећа „Нови дом“ и „Дирекција“ које је у ликвидацији, и Јавну установу Историјски архив „31. јануар“. Донета је и одлука о висини накнаде за ауто школе ради коришћења Полигона и градских улица. На конференцији за новинаре било је речи и о  систематизацији радних места у градској управи, као и о новчаној помоћи првацима, успешним средњошколцима и студентима.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У току је седница Градског већа на којој се, између осталог, одлучује о вишковима у јавном сектору.  Биће речи и о организациjи и функционисању система заштите и спасавања и цивилне заштите на териториjи града, o плану одбране од поплава, о локалним административним таксама, и о још неколико врло важних тема за функционисање града. Више информација очекујемо после 13 сати када је заказана конференција за медије.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

За сутра је најављена 81. седница Градског већа. На дневном реду, између осталог,наћи ће се  Нацрт Одлуке о организациjи и функционисању система заштите и спасавања и цивилне заштите на териториjи града Врања, Нацрт Оперативног плана одбране од поплава на териториjи града Врања за воде другог реда у 2017. години, Нацрт Одлуке о измени и допуни Одлуке о локалним административним таксама, Нацрт Одлуке о изменама и допунама Одлуке о организациjи Градске управе града Врања, Нацрт Одлуке о предлогу Републичкоj дирекциjи за имовину Републике Србиjе да спроведе поступак преноса права jавне своjине из jавне своjине Републике Србиjе у jавну своjину Града Врања, Извештаj о раду Привредног друштва „Слободна зона Врање“ доо Врање, као и Предлог Решења о образовању Комисиjе за избор корисника jеднократне новчане помоћи за породице бораца и ратних воjних инвалида.

 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Последњих неколико недеља грађани Врања су сведоци огавне, оркестриране и бескрупулозне медијске кампање против Градског одбора Српске напредне странке и њеног руководства од стране локалне жуте штампе. Никада, ни против кога у Врању није вођена тако одвратна и брутална кампања, пуна лажи мотивисана болесном мржњом, стоји у саопштењу Градског одбора Српске напредне странке које преносимо у целини.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У Врању је одржана 16. седница Скупштине града на којој су разматране одлуке о промени Статута града, подстицајима за развој „Слободне зоне Врање“ и почетном ликвидационом извештају Дирекције за развој и изградњу града. Именовани су директори 7 јавних предузећа и установа који су у претходном периоду били у в.д. стању.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 184 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16491308
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
4842
7953
4842
15727655
194650
280004
16491308

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.