A+ A A-

Образовање

У Високој школи примењених струковних студија у Врању, данас је организовано полагање пријемног испита за упис у прву годину студија. У школи су задовољни одзивом,  кандидати, будући бруцоши се надају да ће након студирања брзо доћи до посла.

Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Дефицитарни кадрови предметне наставе у основним и средњим школама на територији Србије а самим тим и на територији града Врања су професори физике, математике, техничко-информатичког образовања и информатике.Тим поводом Зорица Jовић, градска већница и Мирjана Савов, шефица Одсека за образовање, културу и информисање присуствовале су  у Београду састанку коjи jе сазвао Младен Шарчевић, министар просвете, науке и технолошког развоjа.

Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 2
Последњи пут измењено

Зорица Јовић, градска већница и Мирјана Савов, шефица Одсека за образовање, културу и информисање присуствују у Београду састанку који је сазвао Младен Шарчевић, министар просвете, науке и технолошког развоја, на тему: ,,Покретање консултативног процеса за обезбеђивање стручно заступљене наставе и недостајућег наставног кадра у Републици Србији."

Ресорно министарство је покренуло иницијативу да у сарадњи са високошколским установама, стручним институцијама и јединицама локалне самоуправе, развије и примени механизме за обезбеђивање стручно заступљење наставе на целој територији Републике Србије.

Биће разматрани различити механизми, од стипендирања школовања за поједине студијске групе, подршке развоју мастер програма за предметне наставнике и покретања додатних програма обуке за развој капацитета наставника.

Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градоначелник Слободан Миленковић уручио је данас ђацима генерације награде поводом титуле коју су понели на крају школовања. Свршеним основцима уручени су таблети и комплет књига ''Средњевековна трилогија'' док су најбољи међу средњошколцима награђени десетодневним боравком у језичко-спортском кампу ''Скоу рас'' у Грчкој.

Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Педагошки факултет организовао је пријемни испит за будуће студенте на учитељском, васпитачком и смеру за образовање професора технике и информатике. Министарство је одобрило 110 места на буџету и 150 за самофинансирајуће студенте.

Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 157 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16973461
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
186
9984
57224
16164611
152492
279764
16973461

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.