Регион

Регион

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић у пратњи  Зорана Дробњака, вд директора Путева Србије и Зорана Бабића, вд директора Коридора Србије као и представника Министарства  обишла је  данас деоницу Српска кућа – Левосоје на Јужном краку Коридора 10. Том приликом она је разговарала са извођачима радова и наложила интензивираније радове у наредном периоду како би се испоштовао рок за завршетак ове деонице.

Последњи пут измењено среда, 26 јул 2017 14:24

Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић ће обићи данас деоницу Српска кућа – Левосоје на Јужном краку Коридора 10. "Очекујем завршетак ове деонице у новембру, то је 8,06 километара. Када будемо завршили ову деоницу, биће готов комплетни Јужни крак Коридора 10 осим Грделичке клисуре, која се ради. Следеће недеље у појединим деловима клисуре почиње асфалтирање", рекла је Михајловићева гостујући у Дневнику РТС-а истакавши да је то важна деоница и зато што су само на Коридору 10 главни извођачи домаће компаније.

Последњи пут измењено среда, 26 јул 2017 11:09
У Владичином Хану је у поподневним сатима дошло до пожара у самом центру града. Изгорео је багрем и ниско растиње иза кафића "Џезва", у близини храма Светог кнеза Лазара.
Пожар је изазван падом бандере услед јаког ветра који је поподне дувао у Хану.
Ватрогасци су брзо реаговали и спречили његово даље ширење. Права је срећа што је пожар у најкраћем року локализован и није захватио неки од стамбених објеката, кажу очевици.
Ветар је још на неколико места у граду поломио дрвеће и покидао жице за струју.

Због радова на електроенергетским објектима у понедељак, 24.07.2017.године ће без напајања електричном енергијом остати сва села на потезу Кршeвица-Кленике-Бараљевац-Спанчевац-Прохор Пчињски. Струје неће бити у периоду од 09 до 16 часова, саопштено је из врањске Електродистрибуције.

Први уређај за пуњење електричних аутомобила у Србији почео је са радом на наплатној станици „Прешево“, на граници са Македонијом, а тестирање је показало да одлично функционише, саопштено је из Кабинета потпредседнице Владе и министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зоране Михајловић. На овим пуњачима могуће је у исто време пунити три аутомобила. Ово је први од укупно пет пунктова на којима ће возачи електроаутомобила моћи да „допуне“своје возило, а сваки електропуњач омогућава и бесплатну интернет конекију.

Последњи пут измењено четвртак, 20 јул 2017 13:16

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Одлагање трудноће један од феномена 21. века - Радио Телевизија Врање https://t.co/i1J8C3y0Y4 via @tripplesworld
Ухапшено лице са потернице - Радио Телевизија Врање https://t.co/YW3wzrGJeq via @tripplesworld
Састанак Парламента привредника у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/6e8g5vVd2p via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter