Асфалтира се нови спортски терен у Доњем Вртогошу

У Доњем Вртогошу асфалтира се мултифункционални спортски терен намењен рекреативцима и спортистима, пре свега мештанима овог села.

Радове су обишли градски већници Ненад Ђорђевић и Небојша Стаменковић, као и руководилац Службе за инвестиције и грађевинско земљиште, Саша Пешић.

По речима градског већника Ненада Ђорђевића терен је димензија 40м x 20м и задовољаваће све стандарде безбедног спортског терена.

-Драго ми је што смо у могућности да наставимо са изградњом спортске инфраструктуре у селима, као што то чинимо и у граду. Данас се поставља први слој асфалта, а након другог слоја прећи ће се на уређење терена. То подразумева уређење трибина, постављање кошева и голова, као и осталих спортских реквизита и мобилијара. Терен ће бити ограђен по прописима, а самим тим и безбедан за кориснике. Тако ће и у Доњем Вртогошу млади имати могућности да се баве фудбалом, кошарком и одбојком. Вредност радова на изградњи спортског терена у Доњем Вртогошу је 6 милиона и 800 хиљада динара са ПДВ- ом, а средства су издвојена из градског буџета, рекао је већник за спорт и омладину Ненад Ђорђевић.

Please follow and like us:
Друштво Спорт