Вилдоса после повратка и разбијања Монака: НИКАДА нисам имао овакву подршку, чак НИ У АРГЕНТИНИ

Магични додир на убедљив тријумф Црвене звезде Меридианбет против Монака (92:68) ставио је повратник за црвено-беле, Лука Вилдоса.

Вилдоса се вратио на паркет после нешто мање од две недеље одсуства због повреде и одмах је заблистао.

– Уморан сам, али је добро вратити се, осетити љубав од навијача и од тима – изјавио је Аргентинац после меча за Меридиан спорт.

Није дуго требало Вилдоси да освоји срца навијача Црвене звезде, који су му скандирали и 45 минута пре почетка утакмице.

– Значи ми много, видео сам шест или седам застава Аргентине на трибинама – мислим да је то сјајно. Сјајно је видету такву подршку тако далеко од куће, волимо и ми њих.

Нисам никада осетио овакву повезаност са навијачима, али наравно давао сам 100 посто на терену, ја сам давао 100 посто на терену, видели су то и срећан сам што сам овде. Никада нисам имао овакву подршку, чак ни код куће (у Аргентини) – срећан је Вилдоса.

Октрио је и какву је поруку Душко Ивановић имао за тим на полувремену.

Не гледај резултат, они су сјајан тим и могу да се врате било када. Срећом играли смо добро у другом полувремену и победили смо. Морамо да наставимо да побеђујемо ако хоћемо у ТОП 8″, закључио је Вилдоса за Меридиан спорт.

Please follow and like us:
Спорт