Гашић: Албански терористи које је наоружао Курти пуцају на српску децу

Да пуца у децу може само јако поремећен ум и монструм, поручио је министар унутрашњих послова Братислав Гашић поводом рањавања младића и дечака код Штрпца.

Да пуца у децу, јер носе бадњак – симбол најрадоснијег хришћанског празника, благо је рећи да је терориста, наводи Гашић.

– Стравично насиље над младићем и дечаком од 11 година, само зато што су носили бадњак је бруталан злочин, који не смемо и нећемо дозволити. Хоће ли међународна заједница коначно схватити да антисрпска политика коју води терориста Аљбин Курти, угрожава животе и пролива крв српске деце на Косову.

Док председник Републике Србије Александар Вучић и српска влада воде политику мира и стабилности, чувајући животе припадника свих нација, албански терористи у униформама тзв. косовских безбедносних снага, које је наоружао Аљбин Курти, пуцају на српску децу, јер на вековним огњиштима својих предака чувају своја огњишта, своју традицију, своје Косово и Метохију.

Нећемо дати ни Милоша ни Стефана, ниједног грађанина Републике Србије – поручио је вечерас министар унутрашњих послова Братислав Гашић поводом рањавања младића и дечака у месту Готовуша код Штрпца на Косову и Метохији.

Please follow and like us:
Регион