Градоначелник Врања Слободан Миленковић пружио безрезервну подршку Вучићу

Слободан Миленковић градоначелник Врања

Градоначелник Врања Слободан Миленковић изразио је пуну подршку председнику у данима када се одлучује о виталним интересима државе и народа. 

-Много пута, и у најтежим моментима за Србију председник Александар Вучић показао је да је једини способан да води државу и сачува је! Њему дугујемо напредак, њему дугујемо мир, њему дугујемо парадигму успеха којој нас је окренуо након толико деценија пропадања! Због њега је Србија данас поштована и држава са интегритетом. Његов одлазак са чела СНС био би   велики губитак, казао је у саопштењу за јавност градоначелник Миленковић.

Борба за мир и територијални интергитет Србије коју води председник Вучић највећи су национални интерес и у томе он не сме да буде сам. Притисци на Србију са свих страна су из дана у дан све јачи, а Александар Вучић је једини који може да се избори и пронађе најбоље решење. Његов одлазак би срушио наде милиона људи у Србији који су му својим гласовима дали мандат да води земљу и народ и у добру и у злу, значило би крај за оно за шта смо се годинама заједно борили, наглашава Миленковић.

Please follow and like us:
Политика