Градоначелник др Слободан Миленковић на асфалтирању улице Блаже Јовановића

Фото: РТВ Врање

Градоначелник Врања др Слободан Миленковић присуствовао је завршним радовима на аслфатирању улице Блаже Јовановића. Oва улица сређена је у оквиру Комуналног програма за ову годину и реконструкције Косовске улице, рекао је градоначелник.

Градоначелник Миленковић обишао је асфалтирану улицу Блаже Јовановића, где су га сачекали и поздравили задовољни становници ове улице која је сређена у склопу Комуналног програма за 2022. годину.

-Ми смо пре три године у овој улици завршили канализациону мрежу у дужини од 207 метара, а вредност инвестиције је тада била 1.500,000 динара, а ево данас смо и асфалтирали ову улицу у пуном профилу у ширини од 6 метара са оба слоја и ивичњацима. Ово је веома битна и значајна улица јер на овај начин будућа саобраћајница Косовска улица ће бити заштићена од свих наноса који би надошли од кише.

Данас такође асфалтирамо и Скојевску улицу, која се налази у насељу Ћошка, дужине 99 метара, ширине око 3 метра, а вредност инвестиције је око 1.500.000 динара.

Веома сам срећан и задовољан што смо улицу Блаже Јовановића, после толико времена, успели да инфраструктурно уредимо и да овај приградски део града, према Бунушевцу, потпуно комунално уредимо, рекао је градоначелник Миленковић.

Цело Врање је сад на месту, толико нам је леп град да немам речи, хвала председнику, хвала градоначелнику на свему, ово је велики успех,  рекла је Мирјана Стошић, једна од становница улице Блаже Јовановића.

-Прво желим да се захвалим председнику Србије Александру Вучићу, који се свим силама бори за ову државу, хвала градоначелнику али и председнику Вучићу, кже мештанин Стојан Стошић.

У склопу Комуналног програма сређује се и Скојевска улица. Машине и вредни радници су на терену и послове приводе крају. Сви радови које је град предвидео, успешно се завршавају.

Please follow and like us:
Друштво