Дедамразијада у центру града

Викенд за нама био је у духу предпразничног расположења, нарочито за најмлађе. Чланови Удружења бајкера, изненадили су малишане Врања, новогодишњим пакетићима.

Бајкери у оделима Деда Мраза, мотори, четвороточкаши, приколица са јелком препуна новогодишњих пакетића, дефиловали су градом. Велики број малишана и њихових родитеља, знатижељно су се окупљали око ове новогодишње поворке.

– Видим да има доста људи, нама је то заиста драго и надамо се да ће још људи пристићи. Оно што би волели је да ово постане традиција. Прошле године смо почели са организацијом журке за малог Вукана и од тада је кренула идеја, да наше удружење озваничимо и као удружење које ће се бавити хуманитарним радом – рекао је Владимир Стошић из Удружења бајкера Врање.

Удружење бајкера је окупило другове и људе добре воље, који су поделили 60 пакетића за све малишане који су се током викенда окупили у центру града.

– Ја сам дошла да се сликам са Деда Мразом и да узмем пакетић.

– Не, испуниле су ми се све.

– У овој години желим да се и даље дружим са мојим најбољим другарицама.

Малишани су се сликали са својим дародавцима и певали новогодишње песме. Сви су уживали на на тргу у центру Врања, јер их је и време послужило.

Please follow and like us:
Друштво