Драган Стевановић потпредседник ИО СНС:  Пуна подршка Вучићу

Драган Стевановић потпредседник ИО СНС

Поводом најаве председника Србије и Српске напредне странке Александра Вучића да је спреман да се повуче са позиције председника странке, саопштењем за јавност огласио се Драган Стевановић потпредседник ИО СНС. Он је поручио да су  изазови са којима се наша земља и председник Вучић суочавају ових дана тежи него икада.

Драган Стевановић потпредседник Извршног одбора СНС подсећа да је  Александар Вучић увек до сада показивао државничку одговорност у спровођењу политике за коју су грађани Србије више пута у огромној већини гласали.

-Ми у Српској напредној странци смо сигурни да су одлучност и храброст да заштити наше државне интересе код Вучића присутни као и у претходном периоду. Сигурни смо да нико други то не би умео и знао боље да уради од њега.  Александар Вучић је једина особа која може очувати и сачувати суверену и јаку Србију, Србију која се бори за свој народ. Јасно и гласно пружамо подршку председнику Вучићу  у овим тешким одлучујућим тренуцима за нашу земљу. Предаја није опција!-каже се у саопштењу Драгана Стевановића потпредседника Извршног одбора Српске напредне странке.

Please follow and like us:
Политика