Други уписни рок за упис на мастер студије на Педагошком факултету

Педагошки факултет Фото : РТВ Врање

Педагошки факултет у Врању организује други уписни рок за упис нове генерације студената мастер академских студија у оквиру школске 2022/2023. године. Конкурс се расписује за 33 самофинансирајућа места на студијском програму за образовање мастер учитеља, односно 17 самофинансирајућих места за студијском програму за образовање мастер васпитача.

Школарина износи 80.000 динара и предвиђена је могућност плаћања на више месечних рата.

Кандидати ће за упис моћи да се пријаве од 2. до 10. новембра од 8 до 15 часова, непосредно на Факултету или електронским путем на имејл адресу dejkovic@pfvr.ni.ac.rs.

Кандидати приликом пријаве на конкурс подносе оригинална документа на увид, а уз пријавни лист који се добија на Факултету подносе фотокопију дипломе са додатком дипломи о завршеним студијама и очитану биометријску личну карту (може се очитати на Факултету).

Завршавањем ових студијских програма студенти стичу 60 ЕСПБ бодова и академски назив мастер учитељ, односно мастер васпитач, чиме им се пружа могућност рада у основном и предшколском образовању.

Детаљније информације о студијским програмима и упису кандидати могу пронаћи на интернет страници Педагошког факултета у Врању или се информисати позивом на број 017/431-960.

Please follow and like us:
Образовање