Захвалница РТВ -у од Регионалне привредне коморе Јабланичког и Пчињског округа  

Фото : РТВ Врање

Поводом јубилеја, 60 година рада и постојања Привредне коморе Србије – Регионалне привредне коморе Јабланичког и Пчињског управног округа у Лесковцу је одржана свечана седица Парламента привредника. На свечаности која је уприличена након тога, уручена су признања за 2022. годину заслужним привредним колективима и појединцима. Међу добитницима захвалнице је и Радио телевизија Врање. Признање је уручено директору и главном и одговорном уреднику наше куће Зорану Величковићу.

Свечаном седницом је председавао председник Парламента привредника Слађан Дисић генерални директор Симпа, који је рекао да постоји добра сарадња између регионалних комора и Привредне коморе Србије али да треба још доста урадити на растерећењу привреде и сузбијању сиве економије у условима знатног повећања цена енергената и да се створе повољнији услови за домаће и стране инвеститоре.

На седници је поднет извештај о покренутим и реализованим законодавним иницијативама у претходном периоду и предложен план рада Регионалне привредне коморе за 2023. годину.

Поводом обележавања ове значајне годишњице говорио је Горан Јовић, дугогодишњи директор Регионалне привредне коморе Јабланичког и Пчињског округа.

-Жеља нам је била да на овој свечаности поводом јубилеја наградимо све оне са којима смо сарађивали у претходном периоду. Било је добре сарадње са привредницима, са медијима, са многим нашим пријатељима из комора у окружењу и ово је прилика да се захвалимо свима који су пратили сва наша дешавања и активности. Оно што смо радили у претходном периоду, овом приликом смо могли да појаснимо, да резимирамо резултате рада , да уочимо где смо погрешили и шта треба радити у наредном периоду да би побољшали тај амбијент за привреднике и за њихово пословање, рекао је у изјави за РТВ Јовић.

На свечаној седници најуспешнијим предузећима и појединцима са територије Јабланичког и Пчињског округа, додељена су признања, повеље и захвалнице. За успешну сарадњу и промоцију рада коморе, захвалница Регионалне привредне коморе додељена је и Радио телевизији Врање. Захвалница је уручена директору и главном и одговорном уреднику наше куће Зорану Величковићу.

Please follow and like us:
Друштво